СТАНКОВИЋ ЗАДОВОЉАН: Кроз овакве мечеве растемо, не може увек да буде "мед и млеко"
ТРЕНЕР фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић био је задовољан после победе против Спартака од 3:2 и истакао је да се кроз такве утакмице расте.
- Тип утакмице која може да оде на једну или другу страну, али кроз овакве мечеве растемо. Екипа је одиграла добро, види се да су после три сусрета у девет дана "тешки", да су се можда мало и задовољили, али не може увек да буде "мед и млеко". Морају да буду спремни и на мечеве у којима је противник у сваком тренутку опасан, где ривал жели да игра, да се надмеће. Правили смо доста грешака, поготово у одбрани, али успели смо да од 1:1 стигнемо до 3:1 и да је било више концентрације, било би и убедљивије. Окрећемо се мечу против Европе - рекао је Станковић.
Звездин тренер посебно је нагласио учинак нападача - Бена и Томанеа.
- Посао им је да постижу голове. Могао је Бен и хет-трик да оствари да није промашио пенал. Морамо да будемо фокусирани на игру константно, ако је требало нешто да се деси, онда боље вечерас. Задовољан сам у сваком случају, био нам је потребан овако мотивисан противник - поручио је Станковић.
Препоручујемо
ВАТРОМЕТ СЈАЈНОГ ФУДБАЛА: Спартак храбро пао на "Маракани", Звезда тријумфално на Европу (ВИДЕО)
14. 08. 2020. у 18:30 >> 21:00
ПОБЕДА ПА РАСТАНАК: Звезда потврдила одлазак једног од мезимаца "делија"
14. 08. 2020. у 22:20
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (3)