ЗВЕЗДА ИМА ДВОЈИЦУ НАЈПРЕСПЕКТИВНИЈИХ ИГРАЧА: Они су велики потенцијал црвено-белих
ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде Стефан Митровић и Иракли Азаров налазе се међу 200 најперспективнијих играча света према истраживању Међународне фудбалске опсерваторије (ЦИЕС), саопштио је београдски клуб.
Према истраживању ЦИЕС-а 200 најперспективнијих играча, који су рођени после првог јануара 2002. године, издвојени су на основу различитих параметара.
- Укупно је разматрано двадесет категорија, од минута проведених у игри, креираних прилика, удараца према голу противника, тачних додавања, одузетих лопти и освојених дуела, како ваздушних, тако и оних на тлу у фази одбране и напада, па све до цена које су израчунате на основу статистичког модела ове фудбалске опсерваторије. Свака категорија је обухватила листу Топ 10 најбољих играча - навела је Црвена звезда.
Млади фудбалер Црвене звезде и српски репрезентативац Стефан Митровић заузео је осму позицију као један од најсвестранијих играча, који покривају позицију левог крила.
Са друге стране Иракли Азаров, који је репрезентативац Грузије, нашао се на петом месту категорије која се односи на офанзивне леве бекове.
Препоручујемо
ДРИМ-ТИМ НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ: Црвена звезда нациљала још једно спектакуларно појачање
26. 12. 2022. у 13:23
У ЧАСТ ЛЕГЕНДЕ: Сантос ставља круну на грб - Пеле је њихов краљ и тако ће остати заувек!
26. 12. 2022. у 15:51
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (1)