Савршена торта за све прилике.
Повезане вести
НАПРАВИТЕ ТОРТУ ГИЗЕЛА: Најукуснија посластица коју сви обожавају
Основна верзија се прави са жутим бисквитним тестом и филом са прженим орасима и соком и кором од наранџе. Уз додатак још једне врсте фила, жутог куваног фила од јаја и путера са укусом наранџе, и уз маштовиту декорацију, ова торта ни изгледом ни укусом не заостаје за најбољим тортама са светске трпезе.
02. 10. 2024. у 09:00
ЦВЕКЛА САЛАТА СА ОРАСИМА: Здрава и невероватно укусна комбинација
Салата од цвекле са орасима не само да је лековита, већ је и прави ужитак за све оне који уживају у добром али здравом залогају. Ево како се спрема...
01. 11. 2024. у 14:25
ЈУПИ ТОРТА: Најукуснија посластица, а готова за 15 минута
Једноставна је, брзо се припрема и неодољиво је укусна.
01. 11. 2024. у 11:00
НЕ ПЕЧЕ СЕ И СПРЕМА ОЧАС ПОСЛА: Ово је најбоља чоко-малина торта коју ћете јести (ВИДЕО)
На листи ваших омиљених торти, после првог залогаја наћи ће се ова величанстена посластица.
27. 10. 2024. у 08:00
КРЕМАСТА, ХРСКАВИХ КОРИЦА, ПРАВИ РАЈ ЗА НЕПЦА: Чувена торта марленка, као из рекламе (ВИДЕО)
ТОРТА марленка позната је у целом свету.
21. 10. 2024. у 08:00
Најновије из рубрике
ЋУФТЕ ИЗ РЕРНЕ СА СОСОМ ОД МАЈОНЕЗА И БЕЛОГ ЛУКА: Када их једном пробате, правићете их стално
Укус савршенства на вашем столу.
05. 11. 2024. у 13:34
НАПРАВИТЕ ДОМАЋУ РИБЉУ ПАШТЕТУ: Припрема је једноставна, а укус невероватан
Ароматични намаз мажите на хлеб или додајте као прилог јелу, обориће с ногу и оне који не воле рибу.
05. 11. 2024. у 13:25
ДА ЛИ СТЕ ПРОБАЛИ ЈАПАНСКУ РАМЕН СУПУ: Откривамо рецепт за овај деликатес
Супа која помера границе доброг укуса, тотално другачија.
05. 11. 2024. у 10:18
СУПЕР РЕЦЕПТ ЗА ТОПЛУ ЧОКОЛАДУ: И греје и слади, идеална за хладне дане
Топли напитак који обожавају и деца и одрасли.
05. 11. 2024. у 09:00
СЛАНИ РОЛАТ СА АЈВАРОМ: Савршен за свечане тренутке, брзо и лако се прави, а укус прави домаћински
Слани ролати су увек добар избор за предјело, а укусе можете комбиновати на разне начине.
05. 11. 2024. у 07:00
Коментари (0)