НЕОДОЉИВОГ И НЕПОНОВЉИВОГ УКУСА: Посне реформ шните

Novosti online

23. 12. 2023. у 07:00

САВРШЕНА посна верзија омиљене торте.

НЕОДОЉИВОГ И НЕПОНОВЉИВОГ УКУСА: Посне реформ шните

Фото Printskrin Jutjub Minjina Kuhinjica

Потребно:

* млевени ораси, 680 г
* шећер, 680 г
* мед, 200 г
* чоколада, 100 г
* кисела вода, 1,5 дл
* уље, 1 дл
* брашно, 18 кашика
* маргарин     250 г
* прашак за пециво, 1 кашика


Припрема:

- За кору помешајте 230 г млевених ораха, мед, 230 г шећера, киселу воду, 3 штангле растопљене чоколаде, 3 кесице ванилин-шећера, уље, брашно и кашичицу прашка за пециво. Масу сипајте у подмазан плех и испеците. Охладите и пресеците на три дела. За фил ушпинујте 450 г шећера с мало воде, додајте 450 г млевених ораха и 3 штангле рендане чоколаде. У охлађену масу додајте 200 г пенасто умућеног маргарина са 3 кесице ванилин-шећера. Нафилујте торту, исеците на коцке и поспите струганом чоколадом.

(Super recepti/Žena)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Коментари (0)

НЕВЕРОВАТНИ ПОПУСТИ ДО КРАЈА МЕСЕЦА! Не пропустите прилику за велику уштеду