ТОРТА ВРУЋ ВЕТАР: За све југоносталгичаре, десерт посвећен Љубиши Самарџићу
16. 10. 2023. у 18:00
САВРШЕНА торта за све прилике, свечана, заситна и домаћа.
Повезане вести
КРАЉИЦА МЕЂУ СЛАВСКИМ ПОСЛАСТИЦАМА: Мињон торта - кремасто савршенство споја лешника, бадема, ораха и чоколаде (ВИДЕО)
Када направите мињон торту, будите сигурни да ће она испунити сва очекивања ваших гостију на слави.
19. 11. 2024. у 14:30
ТОРТА ШПАНСКИ ВЕТАР: Рецепт са којим нема грешке
Кремаста, богата и непролазна посластица.
19. 11. 2024. у 11:00
РЕЦЕПТ ЗА ЧИЗКЕЈК: Омиљена торта од 3 слоја, топи се у устима
Једна од најпознатијих торти. Неодољива слатко кисела посластица са црвеним воћем, сиром и млевеним кексом, идеална за све љубитеље воћних и освежавајућих слаткиша.
18. 11. 2024. у 17:00
РЕЦЕПТ ЗА ШАУМ ТОРТУ: Најукуснија торта са филом од маслаца и карамелизованим шећером
Савршена торта за све прилике.
05. 11. 2024. у 19:36
ЈУПИ ТОРТА: Најукуснија посластица, а готова за 15 минута
Једноставна је, брзо се припрема и неодољиво је укусна.
01. 11. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
НАЈУКУСНИЈА КУПУС САЛАТА СА КРАСТАВЦЕМ: Идеална као прилог уз сва јела (ВИДЕО)
Лагана је и освежавајућа, а све су популарнији рецепти који поред купуса садрже још неколико састојака. Ми вам данас доносимо један од најбољих рецепата за купус салату са краставцем. Прелив се прави од авокада и индијских ораха и овако припремљена купус салата је савршена уз рибу, месо, поврће...
25. 11. 2024. у 15:00
САВРШЕН ДОДАТАК СВАКОМ РУЧКУ: Запечени пире кромпир са шампињонима
Запечени пире кромпир са шампињонима је сочно и мекано јело за целу породицу.
25. 11. 2024. у 13:00
БЕЛА ТОПЛА ЧОКОЛАДА: Утоплите се преукусним напитком
Бела топла чоколада је топли напитак који греје и подмирује жељу за слатким у исто време.
25. 11. 2024. у 09:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ ПРЕБРАНАЦ: Идеално јело за посну трпезу
Једноставан и проверен рецепт.
25. 11. 2024. у 07:00
БОМБИЦЕ КАО ИЗ БОМБОЊЕРЕ: Фантастичан слаткиш од кестен пиреа и кекса, брзо се спрема, а укус је божанствен
Направите ову чоколадну посластицу за неколико минута.
24. 11. 2024. у 13:00
Коментари (0)