КОЛАЧ БЕЗ БРАШНА ЈЕ ВИРАЛАН НА МРЕЖАМА: Испробајте овај једноставан рецепт - Брзо, лако и веома укусно! (ВИДЕО)
НЕКАДА су једноставни и брзи колачи најбољи, а овај у који не иде ни трунка брашна је доказ за то!
Колач без брашна у који иде јогурт постао је вирални хит на Јутјубу јер се припрема брзо, а врло је укусан.
Састојци:
4 јајета
350 гр јогурта
3 кашике шећера
3 кашике густина
ванилин шећер
мало соли
шећер у праху
Припрема:
Раздвојите жуманца и беланца. Мутите беланца с мало соли док не добијете чврсту пену. Жуманца умутите са шећером и ванилом док потпуно не побеле. Сада додајте 3 кашике густина мутећи миксером и на крају и јогурт.
Сједините беланца и жуманца полако жицом или силиконском спатулом.
Сипајте у калуп за торту обложен пек-папиром. Лупните пар пута калупом о сто, да се смеса поравна.
Пеците 30 до 40 минута на температури од 180 степени. Док је вруће полако скините калуп па поспите шећером у праху.
По жељи, колач гарнирајте воћем, пекмезом, чоколадом или орашастим плодовима.
Погледајте видео припреме колача, који је погледало више од два милиона људи.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
РУСИ ОТКРИЛИ ПЛАН НАТО-а: Окупираће Украјину и поделити је између ове четири државе!
НАТО план за Украјину суштински значи распоређивање у земљи такозваног „мировног контингента“ од око 100 хиљада људи и, фактички, њену окупацију, а украјинске територије ће поделити Велика Британија, Немачка, Пољска и Румунија, саопштила је Спољнообавештајна служба Русије.
29. 11. 2024. у 09:36
УПОЗОРЕЊЕ ХРВАТСКОГ БЕЗБЕДЊАКА: У случају рата не бисмо заштитили ни седмину становништва
ХРВАТСКА, у случају рата, не би могла да заштити ни седмину становништва, хране не би било ни за месец дана, а становништво не би разликовало сирену за општу од оне за ваздушну опасност
29. 11. 2024. у 08:16
СВАЂАЛИ СЕ УЖИВО У ПРОГРАМУ: Аца Стојановић крио везу са познатом водитељком
ИАКО је јавна личност, о Ацином приватном животу не зна се готово ништа.
29. 11. 2024. у 11:24
Коментари (1)