КОЛАЧ БЕЗ БРАШНА ЈЕ ВИРАЛАН НА МРЕЖАМА: Испробајте овај једноставан рецепт - Брзо, лако и веома укусно! (ВИДЕО)
НЕКАДА су једноставни и брзи колачи најбољи, а овај у који не иде ни трунка брашна је доказ за то!
Колач без брашна у који иде јогурт постао је вирални хит на Јутјубу јер се припрема брзо, а врло је укусан.
Састојци:
4 јајета
350 гр јогурта
3 кашике шећера
3 кашике густина
ванилин шећер
мало соли
шећер у праху
Припрема:
Раздвојите жуманца и беланца. Мутите беланца с мало соли док не добијете чврсту пену. Жуманца умутите са шећером и ванилом док потпуно не побеле. Сада додајте 3 кашике густина мутећи миксером и на крају и јогурт.
Сједините беланца и жуманца полако жицом или силиконском спатулом.
Сипајте у калуп за торту обложен пек-папиром. Лупните пар пута калупом о сто, да се смеса поравна.
Пеците 30 до 40 минута на температури од 180 степени. Док је вруће полако скините калуп па поспите шећером у праху.
По жељи, колач гарнирајте воћем, пекмезом, чоколадом или орашастим плодовима.
Погледајте видео припреме колача, који је погледало више од два милиона људи.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ИЛОН МАСК ПОДЕЛИО СНИМАК ИСТИНЕ: "НАТО је бомбардовао Београд како би распарчао Србију" (ВИДЕО)
МИЛИЈАРДЕР Илон Маск, власник Тесле, "Спејс Икса", друштвене платформе Икс, поделио је на свом профилу говор у којем Џефри Сакс прича о нелегалном бомбардовању Србије од стране НАТО-а.
12. 11. 2024. у 15:47
"ГЛАВНА ТЕМА ЈЕ ДА ЛИ ЋЕ МОСКВА БИТИ ГАЂАНА" Велико упозорење Вучића: Свет се креће по ивици амбиса!
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се јавности после говора на Самиту КОП29 у Азербејџану.
12. 11. 2024. у 12:33
НАЈВЕЋИ ЈАТАК "ЗЕМУНАЦА" Она је била последња линије одбране клана - у кући крила килограме кокаина, а онда им пресудила
ПОСЛЕ убиства Ђинђића, она се представљала као Зорица Весић и купила је салаш у месту Путинци, где се једно време скривао врх земунског клана.
13. 11. 2024. у 10:23
Коментари (1)