КОЛАЧИЋИ СА КОКОСОМ ОД САМО 3 САСТОЈКА: Незаборавног укуса
ПОСЛАСТИЦА која захтева три састојка и мало времена
Ако нешто волимо то су свакако брзи и укусни рецепти од три састојка и да нема печења. Мислите да је предобро да би звучало истинито? Није, испробали смо!
Иначе ови колачићи задовољавају све популарне критеријуме исхране: имају мало угљенохидрата, кето су, а и вегански ако не употребљаваш мед него неки други заслађивач попут агавиног сирупа.
Ови кокосови колачи без печења могу се покривени држати на собној температури до седам дана. У фрижидеру могу стајати месец дана, а замрзнути до два месеца.
Колач са кокосом - Састојци:
3 шоље кокосовог брашна
1 шоља кокосовог уља
1/4 шоље било којег заслађивача по избору
Колач са кокосом - Припрема:
У велику посуду за мешање успите незаслађено кокосово брашно.
Додајте заслађивач по избору. То може бити мед, агавин сируп, јаворов сируп.
Мешајте док се не створи хомогена маса. Ако је маса превише мрвичаста, односно не спаја се лепо, додајте мало воде или још заслађивача, зависно од тога колико слатке колаче желите.
Пребаците смесу у тепсију величине, отприлике 20cm24cm,, обложену папиром за печење. Навлажите руке па смесу лепо утисните и поравњајте.
Ставите у фрижидер или замрзивач да очврсне. Након тога нарежите колач на коцке и и уживајте.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ЗАЧИНИТЕ ЈЕЛО УКУСИМА ЈУГА: Унесите врањански дух кувања у ваше специјалитете
11. 02. 2023. у 15:00
ЗА СВЕ СЛАДОКУСЦЕ: Кремасти сочни колач са пудингом и воћем (ФОТО/ВИДЕО)
11. 02. 2023. у 14:15
СУЛТАНОВЕ САРМЕ: Једноставна и брза посластица за све љубитеље слаткиша (РЕЦЕПТ)
08. 02. 2023. у 14:43
УКРАЈИНА У РАТ ПОСЛАЛА РОБОТЕ БЕЗ ИЈЕДНОГ ЧОВЕКА: Битка добила неочекивани исход (ВИДЕО)
БРИГАДА Украјинске националне гарде известила је о успешном нападу у коме су учествовали само роботи - од копнених робота наоружаних митраљезима до летелица борбених дронова. Ови роботи су напали руске положаје у Харковској области, на северу Украјине, и - победили.
27. 12. 2024. у 09:04
ДРАМА У КОМШИЛУКУ: Откривена непозната летелица, становници упозорени да потраже склоништа
РУМУНСКИ радарски системи открили су синоћ мали летећи објекат, за који се сумња да је дрон, који је ушао у национални ваздушни простор до шест километара у југоисточном округу Тулчеа, саопштило је министарство одбране Румуније.
27. 12. 2024. у 09:23
А ПОСЛЕДИЦЕ? Кина гради највећу хидроелектрану на свету - иселиће милионе људи, "кешираће" невероватне 35 милијарде долара
ПРОИЗВОДИЋЕ троструко више од 88.2 милијарде kWh, колики је пројектовани капацитет тренутно највеће хидроелектране на свету - "Три кланца" у централној Кини.
26. 12. 2024. у 14:37
Коментари (1)