ЈЕДНОСТАВНА, А САВРШЕНА: Салата од туњевине и пасуља

Новости онлине

26. 03. 2025. у 13:00

Брзо се спрема, предивног је укуса и уз њу вам ништа више не треба.

ЈЕДНОСТАВНА, А САВРШЕНА: Салата од туњевине и пасуља

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 3 конзерве од по 170 г туњевине
  • 400 г црвеног пасуља
  • 1 лимун
  • маслиново уље
  • паста 150 гр
  • со
  • црни бибер
  • першун
  • 1 ½ главица црвеног лука
  • рукола, веза
  • мало черија за декорацију

Припрема:

Пасуљ скувајте, при крају кувања додајте соли. Оцедите и охладите пасуљ или једноставно користите пасуљ из конзерве. Скувајте пасту. Црвени лук ситно исецкајте. У дубљу посуду ставите оцеђени пасуљ, додајте туњевину, исецкан лук, сок од једног лимуна, маслиново уље и зачине по укусу. Све добро промешајте, убаците руколу, сервирајте и декоришите
црвеним луком исеченим на крупне режњеве и ситно сецканим першуновим листом и черијем.

(danas)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
РУСИ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА ВЕЛИКУ ОФАНЗИВУ: Напашће дуж целе линије фронта од 1.000 км, ево колико ће акција трајати

РУСИ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА ВЕЛИКУ ОФАНЗИВУ: Напашће дуж целе линије фронта од 1.000 км, ево колико ће акција трајати

РУСКЕ трупе припремају се за нову офанзиву у наредним недељама како би појачале притисак на Украјину и ојачале позицију Кремља у евентуалним преговорима о прекиду ватре. Према тврдњама агенције АП, аналитичари сматрају да би нова офанзива могла да траје од шест до девет месеци.

29. 03. 2025. у 18:11

АМЕРИКА СПРЕМА ВЕЛИКИ УДАР: Бомбардери убице циљају нуклеарне електране у Ирану (ФОТО)

АМЕРИКА СПРЕМА ВЕЛИКИ УДАР: Бомбардери "убице" циљају нуклеарне електране у Ирану (ФОТО)

Сједињене Државе су распоредиле стелт бомбардере Б-2 Спирит у војну базу Дијего Гарсија у Индијском океану, потез који би наводно могао бити повезан са припремама за потенцијални напад на иранску нуклеарну инфраструктуру.

29. 03. 2025. у 19:25

МЕТАК У ЧЕЛУ, НАЂЕН МРТАВ У ЖБУЊУ: Шта значе злокобне тетоваже и број 187 пљачкаша из Сплита (ФОТО)

МЕТАК У ЧЕЛУ, НАЂЕН МРТАВ У ЖБУЊУ: Шта значе злокобне тетоваже и број "187" пљачкаша из Сплита (ФОТО)

ИЗ ДРЖАВНОГ тужилаштва кажу како је разбојник преминуо од задобијених повреда, а фаталан је био метак у главу. И даље није познато да ли га је погодила полицајка или је пресудио сам себи.

29. 03. 2025. у 18:08

Коментари (0)

КРАЈ СЕЗОНЕ ЗА ЛАМЕЛА БОЛА: Најбољи играч Шарлота мучи муку са повредама (ФОТО)