ЛЕТЊА ОБРОК САЛАТА СА ТУЊЕВИНОМ И ЦЕЛЕРОМ: Комбинација укуса која осваја

Новости онлине

18. 07. 2024. у 15:00

Оброк салата са туњевином је идеална као ручак за понети, а уз хлеб или двопек је још укуснија.

ЛЕТЊА ОБРОК САЛАТА СА ТУЊЕВИНОМ И ЦЕЛЕРОМ: Комбинација укуса која осваја

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 145 г туњевине, добро оцеђене
  • 5 кашика мајонеза
  • 2 кашике сенфа
  • 1 стабљика целера, ситно исецкана
  • 30 г црвеног лука исеченог на коцкице
  • 2 кашике свежег лимуновог сока
  • ½ кашичице соли
  • ¼ кашичице млевеног црног бибера

Припрема:

Како бисте направили оброк салату по овом рецепту, прво у велику посуду убаците туњевину и виљушком разбијте велике комаде. Додајте мајонез, сенф, целер, лук, лимунов сок, со и бибер.
Мешајте све заједно док се не сједини.

Пробајте и прилагодите со и бибер, по жељи. Сервирајте одмах или поклопите и ставите у фрижидер до 3 дана.

(stvar ukusa)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВИ ГОВОРИТЕ СРПСКИ Вучић вратио Милатовића на српска подешавања, он признао: Да, ја говорим српским језиком

ВИ ГОВОРИТЕ СРПСКИ Вучић вратио Милатовића на "српска подешавања", он признао: "Да, ја говорим српским језиком"

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић учествовао је са црногорским колегом Јаковом Милатовићем на панелу "Придруживање Западног Балкана ЕУ" у оквиру Глобалног безбедносног форума ГЛОБСЕЦ 2024 у Прагу.

31. 08. 2024. у 14:19

ОВАКО ЈЕ ВУЧИЋ РАСТУРИО ЛИЦЕМЕРЈЕ  МИЛАТОВИЋА И ОСТАЛИХ ПОПУТ ЊЕГА: Председник Србије оголио све неистине искључиво истином

ОВАКО ЈЕ ВУЧИЋ РАСТУРИО ЛИЦЕМЕРЈЕ МИЛАТОВИЋА И ОСТАЛИХ ПОПУТ ЊЕГА: Председник Србије оголио све неистине искључиво истином

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар ВУчић на панелу “Придруживање Западног Балкана ЕУ” на Глобалном безбедносном форуму ”ГЛОБСЕЦ 2024” одговорио је председнику Црне Горе Јакову Милатовићу и осталим лицемерима који говоре и искривљују истину о Србији.

31. 08. 2024. у 13:51

ЧУДЕСАН ПРИЗОР - НЕОБЈАШЊЕН: Змије преплавиле цркву за Велику Госпојину - тако је било и годинама уназад (ВИДЕО)

ЧУДЕСАН ПРИЗОР - НЕОБЈАШЊЕН: Змије преплавиле цркву за Велику Госпојину - тако је било и годинама уназад (ВИДЕО)

ПРАВОСЛАВНИ верници данас, 28. августа, славе Успење Пресвете Богородице - Велику Госпојину, а занимљив феномен, који наука још није објаснила, поновио се и ове године на грчком острву Кефалонија где су змије поново ушле у цркву, претежно код иконе Мајке Божје.

28. 08. 2024. у 09:09

Коментари (0)

ДОК ЈЕ БИО РАТ, ОВДЕ СУ МУ ЗАМЕРАЛИ - САД ЈЕ НАШ ЗЕТ: Познати Словенац о познанству са Бором