ПИЛЕЋА САЛАТА: Савршена замена за ручак

Новости онлине

04. 06. 2024. у 09:00

Направите најкремастију пилећу салату очас посла.

ПИЛЕЋА САЛАТА: Савршена замена за ручак

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • ½ шоље мајонеза
  • ½ кашичице сенфа
  • 2 кашичице свежег лимуновог сока
  • 1 кашика сецканог свежег копра
  • со и бибер, по укусу
  • 2 пилећа прса без костију, кувана и охлађена
  • 2 стабљике целера
  • 2 младог лука
  • 1 јабука

Припрема:

У посуди средње величине помешајте мајонез, сенф, лимунов сок и копар. Помешајте све заједно и зачините са сољу и бибером. Оставите на страну.

Нарежите пилећа прса, целер, млади лук и јабуку на мале комаде и ставите их у велику чинију. Помешајте све заједно.

Додајте припремљени прелив и све добро измешајте да се добро сједини.

Чувајте у фрижидеру док не будете спремни за сервирање.

(Ona)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

Како се рај на земљи ПРЕТВОРИО У ПРАВИ ПАКАО