МЕКСИЧКА ЧОРБА: Супер, брза, здрава чорба
Мексичка чорба се припрема за само 25 минута, те ако желите да поједете нешто топло, здраво и "на кашику", ово је одличан избор.
Састојци:
- 2 кашичице маслиновог уља
- 450 пилећих батака без костију без коже, исечених на комаде
- 1 кашика тако зачина
- 125 г смрзнутог кукуруза
- 125 г салса умака
- 1 л пилећег бујона
Припрема:
За супер брзу мексичку чорбу у великој шерпи загрејте уље на средње јакој ватри. Додајте пилетину, кувајте и мешајте 6-8 минута или док не буде више ружичаста.
Умешајте тако зачин. Добро промешајте пре него што додате остале састојке.
Додајте преостале састојке попут пилећег бујона и кукуруза и пустите да прокључа. Смањите температуру и динстајте, непокривено, 5 минута да се укуси споје. Сервирајте и уживајте у супер брзој мексичкој чорби!
БОНУС ВИДЕО
(Стварукуса/мондо)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ЗЕЛЕНИ УЖИТАК: Рецепт за освежавајућу чорбу од тиквица и сочива
01. 03. 2024. у 10:00
И ДЕЦА ГА ОБОЖАВАЈУ: Потаж од грашка - Брз, једноставан и здрав
16. 01. 2024. у 12:00
ЗАГРЕЈАЋЕ ВАМ ДУШУ И ТЕЛО, ЗДРАВА И ДИЈЕТАЛНА: Неодољива чорба од патлиџана
12. 01. 2024. у 19:20
ТУРСКА ДРХТИ ПРЕД ПРЕТЊОМ ИЗРАЕЛА: Избија трећи светски рат? (ВИДЕО)
МИНИСТАР одбране Турске, Јашар Гулер, изјавио је да Израел може да нападне Турску, чиме је подржао раније изјаве председника Ердогана, који је Израел описао као директну претњу за земљу.
14. 11. 2024. у 17:17
"ГЛАВНА ТЕМА ЈЕ ДА ЛИ ЋЕ МОСКВА БИТИ ГАЂАНА" Велико упозорење Вучића: Свет се креће по ивици амбиса!
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се јавности после говора на Самиту КОП29 у Азербејџану.
12. 11. 2024. у 12:33
ЧИТУЉА КОСТИЋУ ОД ДЕЦЕ: "Живиш кроз нас - настављамо с поносом"
МИОДРАГ Костић, оснивач и председник МК Групе, преминуо је у среду ујутру.
14. 11. 2024. у 12:46
Коментари (0)