ПРЖЕНИ КРОМПИР СА ПЕЧУРКАМА И ПАПРИКОМ: Једноставан ручак који се брзо спрема
17. 11. 2024. у 07:00
Кромпир се често користи у кулинарству јер од њега можете да правите најразличитија јела. Можете да га користите као прилог, да правите тесто, салату.. Ми вам предлажемо да испробате и овај рецепт.
Повезане вести
ИДЕАЛНО ПОСНО ЈЕЛО: Укусне ћуфте од печурака
Уколико немате идеју шта бисте могли да спремите за ручак, ево једног укусног рецепта који смо издвојили за вас.
13. 12. 2024. у 09:00
ВАРИВО ОД КЕЉА: Одличан ручак на кашику, кад га спремите, имаћете ручак за два дана
Исто вариво можете да направите и са слатким купусом.
29. 11. 2024. у 13:00
МЕКА ПРАСЕТИНА СА КРОМПИРОМ И СОСОМ: Ручак коме нико неће одолети
Сочно месо и хрскава кожица која се лепи за прсте.
12. 11. 2024. у 12:00
Најновије из рубрике
БОГОЈАВЉЕНСКЕ ПИХТИЈЕ: Спремају се на посебан начин по традиционалном рецепту
Српска православна црква и њени верници 19. јануара обележавају Богојављење, празник који са собом носи одређене обичаје и веровања. Једно од веровања која се везује за Богојављење јесте да се једу пихтије. Према традицији, пихтије се припремају на Крстовдан, када се обавезно пости, а једу се на Богојављење у част крштења Исуса Христа.
17. 01. 2025. у 16:00Новости онлине
НАПРАВИТЕ УКУСНУ ТОРТУ ЗА СВЕТОГ ЈОВАНА: Ледено царство је прави хит и десерт који ће да заузме централно место на славској трпези
Торта ледено царство за крсну славу Светог Јована је права магија на трпези.
17. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
ЛИМУН КУГЛОФ: Направите сјајан, мирисан колач
Сјајан рецепт, брзо се прави, а укусан је толико да ћете се одушевити.
17. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
СУТРА ЈЕ СТРОГИ ПОСТ: Предлог јеловника за Крстовдан
Један од празника који Срби највише поштују је Крстовдан. Тог дана обавезан је строги пост.
17. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ПИЛЕЋЕ ЋУФТЕ СА ЊОКАМА: Идеалан ручак ако вам се једе нешто укусно
Пилеће ћуфте са њокама праве се у ароматичном белом сосу и додатно посипају качкаваљем.
17. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
Коментари (0)