СОЧНИ ГОВЕЂИ ФИЛЕ: Исечен на тракице и динстан са парадајз сосом и зачинима је ручак у коме ћете уживати

Новости онлине

12. 08. 2024. у 11:16

Овако нешто укусно до сада нисте јели.

СОЧНИ ГОВЕЂИ ФИЛЕ: Исечен на тракице и динстан са парадајз сосом и зачинима је ручак у коме ћете уживати

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 500 г говеђег филеа, исеченог на комадиће
  • 1 лук
  • 1 кашика путера
  • 3-4 кашике маслиновог уља
  • 100 мл парадајз соса
  • 1 кашичица брашна
  • 100 мл киселе павлаке
  • 190 мл воде
  • бибер и мирођија, по укусу

Припрема:

За сочни говеђи филе прво ставите месо у загрејану шерпу са уљем. Додајте лук и путер и пржите пар минута. Додајте парадајз сос и брашно, и промешајте, а потом контролисано додајте воду и кувајте са затвореним поклопцем 1,5 сат.

Додајте киселу павлаку, зачине и со у потпуно кувано месо, и сервирајте.

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МЕРКЕЛОВА ПРОГОВОРИЛА О ПУТИНУ: Једну ствар посебно истакла - Имао је осећај за то

МЕРКЕЛОВА ПРОГОВОРИЛА О ПУТИНУ: Једну ствар посебно истакла - "Имао је осећај за то"

БИВША немачка канцеларка Ангела Меркел описала је у својим мемоарима први сусрет са Доналдом Трампом, а такође је говорила о руском председнику Владимиру Путину и Украјини. Одломке из књиге објавили су немачки медији.

21. 11. 2024. у 11:45

Коментари (0)

ШЕШЕЉ О УЖАСНОМ СНИМКУ КОЈИ ЈЕ СВЕ ЗАПРЕПАСТИО: Девојчица није заслужила батине (ВИДЕО)