ПОСНА ТОРТИЉА СА ТУЊЕВИНОМ И ПОВРЋЕМ: Брзо, укусно и заситно

Новости онлине

02. 07. 2024. у 22:35

Верујемо да сви знате онај осећај када немате инспирацију и вољу да спремите неко јело, а с друге стране сте ипак расположени за фин и укусан залогај.

ПОСНА ТОРТИЉА СА ТУЊЕВИНОМ И ПОВРЋЕМ: Брзо, укусно и заситно

Foto: Shutterstock

Зато смо за вас припремили рецепт за посну комбинацију, коју ћете, сигурни смо, спремати и када прођу дани поста.

Састојци:

  • 4 тортиље
  • 2 конзерве туњевине
  • 100 гр зелене или ицеберг салате
  • 4 кашичице посног мајонеза
  • 1 главица црног лука
  • зачини по укусу

Припрема: 

Тортиље премажите посним мајонезом, па поређајте салату.

Лук исецкајте, па га додајте туњевини и зачинима, и све добро промешајте. Фил распоредите по тортиљи, а онда је уролајте.

Поступак поновите и са осталим тортиљама.

Тигањ загрејте, сипајте мало уља, па спустите тортиљу.

Узмите у обзир да је тортиља већ готово тесто, па не би требало дуго да је пржите.

После мање од пола минута, тортиљу окрените на другу страну, а затим је ставите на тањир.

Јело служите топло.

(Ona)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МЕРКЕЛОВА ПРОГОВОРИЛА О ПУТИНУ: Једну ствар посебно истакла - Имао је осећај за то

МЕРКЕЛОВА ПРОГОВОРИЛА О ПУТИНУ: Једну ствар посебно истакла - "Имао је осећај за то"

БИВША немачка канцеларка Ангела Меркел описала је у својим мемоарима први сусрет са Доналдом Трампом, а такође је говорила о руском председнику Владимиру Путину и Украјини. Одломке из књиге објавили су немачки медији.

21. 11. 2024. у 11:45

Коментари (0)

ОДРЖИВА АРХИТЕКТУРА: Важност енергетске ефикасности