АРОМАТИЧНА РАПСОДИЈА СА МЕСОМ, ПОДВАРАК ИЗ РЕРНЕ: Греје душу, а припрема је једноставна

Novosti online

20. 02. 2024. у 10:21

СЛАСАН оброк који ће вас држати дуго ситим.

АРОМАТИЧНА РАПСОДИЈА СА МЕСОМ, ПОДВАРАК ИЗ РЕРНЕ: Греје душу, а припрема је једноставна

Фото Shutterstock

Потребно:

* 1 већа главица киселог купуса
* око 500 г свињског меса
* око 300 г сувих ребара
* 1 већа главица црног лука
* 3-4 листа ловора
* 2 кашике свињске масти
* по укусу со
* млевени бибер
* 2 кашичице млевене зачинске паприке

Припрема:

Оперите и исецкајте главицу купуса. Месо исеците на комаде, а црни лук ситно исецкајте. У тепсију ставите кашику масти и половину исецканог лука, па по целој тепсији распоредите сецкан купус. Преко купуса ставите остатак сецканог лука, ловорове листове, поспите млевеном зачинском паприком и бибером, а затим поређајте по врху сецкано месо, ребра и остатак масти. Прелијте чашом воде па покријте фолијом. Пеците подварак најмање 1 сат, у рерни загрејаној на 200 степени. Затим скините фолију и пеците још бар 30 минута. По потреби долијте још мало воде.

Bon appetit!

(Trpeza)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)

ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)

ШЕСТ особа, међу којима и једно дете, убијено је у Рилску, у области Курск, као резултат ракетног удара украјинских оружаних снага, саопштио је вршилац дужности гувернера Курске области Александар Хинштајн.

20. 12. 2024. у 17:07

Коментари (0)

НЕОЧЕКИВАНО: Алкараз се одлучио на несвакидашњи потез пред Аустралијан опен (ФОТО)