Да се тестенина не би слепила приликом кувања или након тога, при прављењу јела, морате знати неколико цака које јој то неће дозволити.
Повезане вести
КАКО ДА ТЕСТЕНИНА БУДЕ ПЕРФЕКТНО СКУВАНА: Ово је рецепт са којим не можете да погрешите
ПЛАШИТЕ се да ће бити сувише мекана, или пак много тврда, као да није довољно кувана, а можда ће се и слепити... Иако кување тестенине делује као лаган задатак, важно је да то урадите на прави начин.
13. 06. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
СВЕЖЕ И ВРУЋЕ, А СПРЕМНЕ ЗА ТИЛИ ЧАС: Домаће лепиње
Домаће лепиње се једноставно праве, а можете да их једете уз сухомеснато, намазе по жељи или саме.
16. 09. 2024. у 19:00
ЈЕДНОСТАВНА САЛАТА ОД ЦВЕКЛЕ: Најздравија, а најлакша за припрему
Цвекла садржи нитрите који снижавају крвни притисак, а због високог садржаја витамина Б, калијума и гвожђа сврставамо је у једно од најздравијих поврћа. Цвекла се дуго кува, па можете користити експрес лонац за брже кување.
16. 09. 2024. у 18:00
НАЈЛАКШИ РЕЦЕПТ ЗА ЏЕМ ОД ЛУБЕНИЦЕ: Засладите се укусним и слатким намазом
Покушајте да припремите џем од лубенице и верујте да ћете и ви и ваша породица обожавати овај необичан џем. Поготово је укусан са палачинкама и белгијским вафлима.
16. 09. 2024. у 17:37
НАПРАВИТЕ СОЧНЕ МАФИНЕ СА ЏЕМОМ: Никад укуснији, нећете им одолети
Брз и једноставан рецепт, идеалан за доручак или изненадне госте.
16. 09. 2024. у 17:00
ШТРУДЛА СА МАКОМ ОД ГОТОВИХ КОРА: Класик који никада не досади
Уз једноставан рецепт, ова посластица постаје још приступачнија и једноставнија за припрему.
16. 09. 2024. у 15:59
Коментари (0)