НАЈВАЖНИЈИ ЈЕ ПРВИ ОБРОК: Енглески доручак - Дуго ће вас држати ситим

Новости онлине

06. 07. 2024. у 07:00

ЕНГЛЕСКИ доручак има све што волите.

НАЈВАЖНИЈИ ЈЕ ПРВИ ОБРОК:  Енглески доручак  - Дуго ће вас држати ситим

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 2 кобасице 
  • 100 г шампињона 
  • 4 чери парадајза
  • 6 кришки сланине 
  • 200 г скуваног пасуља (или из конзерве) 
  • 2 кашичице путера
  • 4 јајета 
  • со, бибер
  • 4 кришке  тоста 
  • 1 кашика уља

Припрема:

На уљу препржите кобасице, сецкане печурке и чери парадајз. Потом додајте сланину и пеците још око пет минута. За то време у другој посуди загрејте пасуљ. На путеру испржите јаја на око и зачините сољу и бибером. Хлеб тостирајте и премажите остатком путера. Све лепо сложите на тањир и послужите уз кафу, чај или ђус.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МЕРКЕЛОВА ПРОГОВОРИЛА О ПУТИНУ: Једну ствар посебно истакла - Имао је осећај за то

МЕРКЕЛОВА ПРОГОВОРИЛА О ПУТИНУ: Једну ствар посебно истакла - "Имао је осећај за то"

БИВША немачка канцеларка Ангела Меркел описала је у својим мемоарима први сусрет са Доналдом Трампом, а такође је говорила о руском председнику Владимиру Путину и Украјини. Одломке из књиге објавили су немачки медији.

21. 11. 2024. у 11:45

Коментари (0)

ТУРНЕЈА ЈК У МИНУСУ Нема ништа од зараде: Уложила сам све што сам стекла за 30 година, зато сам са фановима у плусу