ПАШТЕТА ОД ПЕЧУРАКА: Намаз нестварног укуса

Новости онлине

26. 05. 2024. у 09:00

Нешто другачија паштета, јако укусна и савршена за почетак дана.

ПАШТЕТА ОД ПЕЧУРАКА: Намаз нестварног укуса

Фото Shutterstock

Састојци:

  • 500 г шампињона
  • 2 главице црног лука
  • 4 чена белог лука
  • 100 мл маслиновог уља
  • 200 мл воде
  • 1 кашичица мајчине душице
  • 1 кашичица соли
  • 1/2 кашичице бибера
  • 100 г печеног бадема                                                                                                               

Припрема:

На маслиновом уљу продинстајте црни и бели лук, а затим додајте крупно сечене шампињоне. Залијте водом и динстајте док вода не испари. Оставите да се охлади, ставите у сецка, зачините и све измиксујте. На крају додајте ситно млевени бадем, све сједините и оставите у фрижидеру сат времена пре служења.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      (trpeza)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)

ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)

ШЕСТ особа, међу којима и једно дете, убијено је у Рилску, у области Курск, као резултат ракетног удара украјинских оружаних снага, саопштио је вршилац дужности гувернера Курске области Александар Хинштајн.

20. 12. 2024. у 17:07

Коментари (0)

ФАНТАСТИЧНА ВЕСТ ЗА СРБИЈУ! Светислав Пешић обрадовао нацију овом информацијом