3 СУПЕР САВЕТА ЗА НАЈБОЉИ ПИРЕ КРОМПИР: Ако желите да ваш пире кромпир увек буде укусан и кремаст, онда следите наше савете
Кромпир спада у поврће од којег можете да правите прилоге, главна јела, салате, теста... Не кошта пуно, има га током целе године и јако је укусан. Не постоји особа која не воли бар једно јело спремљено са кромпиром, а оно што се најчешће служи као прилог јесте пире кромпир. Иако је врло једноставан за припрему, не уме свако да га направи савршено. Ми смо са вама поделили 3 савета који ће вам помоћи да пире кромпир увек испадне савршено.
1. Када спремате пире кромпир битно је и како га кувате. Никада немојте да стављате кромпир у кључалу воду, него у хладну јер ће се само на тај начин равномерно скувати.
2.Поред путера у пире се сипа и млеко. Ако желите да буде кремаст и лепе боје, онда обавезно пре додавања у кромпир млеко мало загрејте.
3.Многе домаћице данас користе штапни или обичан миксер како би он испао кремаст, али на тај начин ће постати гумен и неће бити укусан. Боље је да користите проверену методу, а то је гњечилица.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
РЕШАВАМО НЕДОУМИЦУ: Да ли да користите оштро или глатко брашно за припрему јела?
10. 03. 2024. у 08:30
ЕВО КАКО ДА ЗНАТЕ ДА ЛИ СЕ ПОКВАРИЛА: Колики је рок трајања свињске масти?
10. 03. 2024. у 15:35
СЛАНИ МАФИНИ ОД СТАРОГ ХЛЕБА, СЛАНИНЕ И ПАВЛАКЕ: Једноставно одлични
08. 05. 2024. у 16:02
ПРЕД НАМА СУ ТРИ ВЕЛИКА ПРАЗНИКА У НИЗУ: Сутра је Крстовдан - ове обичаје би требало да испоштујете
СРПСКА православна црква (СПЦ) сутра слави Крстовдан, као успомену на прве хришћане који су примили веру на самом почетку хришћанске проповеди. Потом следи Богојављење, па Јовањдан.
17. 01. 2025. у 15:55
"ЉУДИ ЋЕ УМРЕТИ" Ватрогасци недељама пре ужаса у Лос Анђелесу упозоравали на најгори сценарио
МАЊЕ од месец дана пре него што су пожари захватили Лос Анђелес, група искусних ватрогасаца окупила се на Градском већу како би тражили већа средства.
15. 01. 2025. у 14:03
ФИЈАСКО У САД: Тестирали НАЈМОЋНИЈУ ракету, летелици испао део - РАСПАЛА се (ВИДЕО)
Извршни директор компаније Илон Маск на платформи Икс је објаснио да је прелиминарна анализа указала на цурење горива које је узроковало повећање притиска изнад зида мотора.
17. 01. 2025. у 14:48
Коментари (0)