ПОСНИ ПРЕДЛОЗИ ЗА ПРВОМАЈСКИ УРАНАК: Ево шта уместо меса може да се нађе на вашем роштиљу
За многе људе, Први мај је симбол почетка топлијег времена, пролећа, али и прилика да се окупе са пријатељима и породицом у природи или дворишту како би уживали у роштиљу.
Ако желите да свој роштиљ прилагодите посним јелима, постоји много фантастичних опција које ће задовољити и најизбирљивије укусе.
Ево неколико сјајних предлога за посни роштиљ:
Печурке на жару:
Маринирајте коцкице печурки у мешавини соја соса, маслиновог уља, лимуновог сока, белог лука и зачина по избору. Затим их нанижите на ражњиће и пеците на роштиљу док не постану златно смеђе.
Поврће на жару:
Испробајте разноврсно поврће попут паприке, тиквица, патлиџана, шампињона и парадајза. Пресеците их на веће комаде, посолите, побиберите, премажите маслиновим уљем и пеците док не буду мекани и благо запечени.
Веге бургери:
Направите укусне бургере од леблебија, црног лука, презли, зачина и умака од парадајза. Послужите их у пециву са салатом, киселим краставцима и веганским мајонезом.
Посне кобасице:
Ови укусни роштиљски фаворити могу се пронаћи у посним варијантама, направљеним од соје, леблебија, или разних житарица и зачина. Послужите их уз сенф и свеже поврће.
(still)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ПОСНА ЧОРБА ОД ПАРАДАЈЗА: Посно јело на кашику, веома укусно и сласно
26. 04. 2024. у 11:00
ПОСНИ НАМАЗ ОД ПАСУЉА: Рецепт за кремасти, здрав намаз од намирнице коју сви воле
29. 04. 2024. у 09:00
МЕДИТЕРАНСКА ПОСНА САЛАТА: Једноставна, а укусна, одушевиће вас на први залогај
24. 04. 2024. у 11:00
РИБЉЕ ПЉЕСКАВИЦЕ: Посне и другачије, здрав ручак за целу породицу
18. 04. 2024. у 10:36
(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) БРУТАЛНО УБИЈЕН ПОЗНАТИ ПЕВАЧ: Испливао језиви снимак ликвидације (ВИДЕО)
ШВЕДСКИ репер Габоро, чије је право име било Нинос Хоури, убијен је на паркингу у четвртак увече, јављају локални медији.
21. 12. 2024. у 08:06
ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)
ШЕСТ особа, међу којима и једно дете, убијено је у Рилску, у области Курск, као резултат ракетног удара украјинских оружаних снага, саопштио је вршилац дужности гувернера Курске области Александар Хинштајн.
20. 12. 2024. у 17:07
АНЂЕЛКА БЕСНА: "Молим, зашто да не одем из твоје емисије? Не поштујеш ме"
ГЛУМИЦА је схватила да туђе непоштовање и неваспитање нема везе са њом.
22. 12. 2024. у 10:41
Коментари (0)