ЈАК ГУРМАНСКИ ОБРОК, КОЈИ ЋЕ ВАС ДУГО ДРЖАТИ СИТИМА: Домаћа димљена кобасица са јајима

Novosti online

10. 02. 2024. у 10:37

МИРИСОМ кобасица и пуним укусом јаја учиниће да пожелите овај оброк опет да правите.

ЈАК ГУРМАНСКИ ОБРОК, КОЈИ ЋЕ ВАС ДУГО ДРЖАТИ СИТИМА: Домаћа димљена кобасица са јајима

Фото Shutterstock

Домаћа димљена кобасица са јајима је прави класичан оброк, који можете да направите било када, јер не садржи угљене хидрате.

Састојци:

* 500 г димљене кобасице
* 2 велика јајета
* 2 кашике воде
* прстохват соли
* прстохват бибера

Рецепт за домаћу димљену кобасицу са јајима:

 Корак 1: 

Припремите све састојке

За домаћу димљену кобасицу са јајима извадите јаја из фиржидера, припремите кобасицу, ако желите исеците.

 Корак 2: 

Пеците кобасицу

У загрејан тигањ без уља додајте комаде кобасице са уклоњеним омотачем. Пеците покривено док не буде готово. Потом је извадите на тањир.


 Корак 3: 

Прокувајте разбијена јаја

Убаците два разбијена јајета у тигањ. Додајте со, бибер и воду и поклопите. Кувајте док беланце не буде готово, а потом ставите на тањир. Серивирајте и уживајте!

(StvarUkusa/Mondo)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)

ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)

ШЕСТ особа, међу којима и једно дете, убијено је у Рилску, у области Курск, као резултат ракетног удара украјинских оружаних снага, саопштио је вршилац дужности гувернера Курске области Александар Хинштајн.

20. 12. 2024. у 17:07

Коментари (0)

КАКВА БОМБА У БАЊАЛУЦИ! Борац довео највећу икону босанскохерцеговачког фудбала