НАЈСЛАЂИ ДОРУЧАК ЗА УСПЕШАН ПОЧЕТАК ДАНА: Прженице са бананом и кикирики путером!

Novosti online

15. 01. 2024. у 07:00

ЗА само пет минута припремићете неодољив сендвич који можете послужити уз кафу и воћни сок.

НАЈСЛАЂИ ДОРУЧАК ЗА УСПЕШАН ПОЧЕТАК ДАНА: Прженице са бананом и кикирики путером!

Фото Shutterstock

Рецепт прилагодите броју људи које сте позвали на доручак. Послужите са мало шећера у праху или прелијте кашичицом меда, а одличан је и у комбинацији са слатким сирупима.

Прженице са бананама и кикирикијем

Потребно:

* 1 јаје

* ½ кашичице екстракта ваниле

* 2 кашике путера од кикирикија

* 2 кришке хлеба

* 1 мала банана

* 2 кашике путера

Припрема:

Сваку кришку хлеба премазати кашиком путера од кикирикија. Банану исеците на колутове и ставите на једну кришку и прекријте другом. Помешајте јаја са ванилијом и умочите сендвич у смесу са обе стране. Растопите путер у тигању и ставите хлеб на њега. Пеците са обе стране док не поприми атрактивну браон боју и послужите топло.

(Trpeza)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Коментари (0)

ЗА НАШУ ЗЕМЉУ УВЕК ИМАМ МОТИВАЦИЈУ: Алекса Аврамовић блиста после пласмана на Евробаскет