Ова пита је изузетно калорична, па је довољно мало парче које можете да поједете уз јогурт или неку добру салату.
Повезане вести
ОТКРИЈТЕ У ЧЕМУ ЈЕ ТАЈНА: Како се спрема прави бешамел сос
Бешамел сос може да се направи на више начина. Иде уз многа јела, месо, рибу. Називају га још и белим, и главни је састојак за прављење других сосева.
04. 10. 2024. у 07:00
ПИТА СА МЕСОМ: Залогаји који се памте у комбинацији без грешке
ПИТА с месом коју сви воле је једна од најбољих опција за ужину и вечеру. Прави се са млевеним месом и врло је гурманска.
02. 10. 2024. у 11:00
ЕПИРОТ ПИТА СА МЕСОМ: Овако је праве Грци, а супер је за доручак
Нешто тако сочно нисте одавно јели.
06. 09. 2024. у 07:00
ДОМАЋА ПИТА ОД КИСЕЛОГ ТЕСТА СА СИРОМ И МИРОЂИЈОМ: Врхунска пита какву сигурно нисте пробали до сада
Савршен спој мириса и укуса.
03. 09. 2024. у 07:00
САВРШЕНЕ КРЕМ КОЦКЕ: Спој кремастог фила и лешника даје неодољив укус овом колачу
Када их једном пробате, увек ћете им се враћати.
21. 07. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
КРЕМАСТА САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ И СУВИМ ШЉИВАМА: Идеална је за славску или празничну трпезу и готова за само 15 минута!
Кремаста славска салата са сувим шљивама и орасима доноси савршен спој богатих укуса и раскошне текстуре, идеална за посебне прилике. Било да је послужите као предјело или као прилог, ова салата ће сигурно одушевити ваше госте.
08. 10. 2024. у 14:00
ДОМАЋИ СОК ОД ЦВЕКЛЕ: Савршен напитак за детокс који ће препородити ваш организам
Направите домаћи сок од цвекле који је одличан за крвну слику и целокупно здравље. Најчешће се цвекла конзумира и у облику сока, који није посебно популаран међу децом, а ако га припремите овако, попиће све до последње капи.
08. 10. 2024. у 13:14
АЈВАР ОД ЗЕЛЕНОГ ПАРАДАЈЗА: Бољи и укуснији од сваке друге зимнице
Ајвар од зеленог парадајза иде уз сва јела, поготово печења, може изненађујуће дуго да траје. После отварања најбоље је да теглу држите у фрижидеру.
08. 10. 2024. у 13:00
РОЛОВАНА ЋУРЕТИНА СА СЛАНИНОМ И СИРОМ: Ручак који никога неће оставити равнодушним
Ролована ћуретина са сланином и сиром може да се сервира и хладна, али када је тек извадите из рерне, имаће хрскаву спољашњост, а сир ће да цури и учиниће је савршено сочном.
08. 10. 2024. у 12:39
КОЛАЧ ЦРНИ СОМОТ: Заљубићете се у овај укус пун фантазије
Колач црни сомот је атрактиван, укусан и потпуно другачији од свега што сте пробали.
08. 10. 2024. у 11:46
Коментари (0)