КО СУ БИЛИ ИГОР И ГРИШКА БОГДАНОВ: Од студената математике и физике аристократског порекла, до зависника од пластичне хирургије
У РАЗМАКУ од само шет дана, у Француској су у 72. години умрла браћа Игор и Гришка Богданов.
Светској јавности ови контроверзни близанци постали су познати због своје склоности ка пластичним операцијама, али њихова биографија крије бројне занимљиве податке.
Рођени су на југозападну Француске, њихово порекло потиче из аристократских породица из Русије и Аустрије, а њихов деда са мајчине стране био је познати афроамерички тенор Роланд Хајес. Браћа су студирала математику и теоријску физику у Паризу, али су каријере започели на телевизији као водитељи неколико популарних емисија из области науке и научне фантастике. Објављивали су и радове у стручним часописима из области физике, догурали су до доктората Универзитета у Боргоњи, а њихови ставови и дела су оспоравани у научним круговима.
У неком тренутку обојица су запали у депресију и отприлике у исто време одлучили су да ће најбољи начин за одржавање младости и популарности бити пластична хирургија. Обојица су се толико подврвгавала третманима, да су им се лица временом комплетно издеформисала.
МАСК ШОКИРАО О ЗЕЛЕНСКОМ: Он је шампион свих времена, извео једну од највећих пљачки САД-а
ИЛОН Маск, амерички милијардер и будући шеф комисије за смањење савезне владе у администрацији новоизабраног председника САД Доналда Трампа, назвао је Владимира Зеленског шампионом свих времена за „једну од највећих пљачки“ Сједињених Америчких Држава.
30. 12. 2024. у 15:29
ДРАМА У КОМШИЛУКУ: Откривена непозната летелица, становници упозорени да потраже склоништа
РУМУНСКИ радарски системи открили су синоћ мали летећи објекат, за који се сумња да је дрон, који је ушао у национални ваздушни простор до шест километара у југоисточном округу Тулчеа, саопштило је министарство одбране Румуније.
27. 12. 2024. у 09:23
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (1)