ДО СРЕДЕ МОГУ ДА СЕ ПОДНЕСУ ПОНУДЕ: У Београду има још 24 локације за постављање сплавова
НА престоничким рекама има још 24 локације за постављање сплавова.
Град Београд наставља поступак за давање у закуп водног земљишта, а заинтересовани привредници могу се јавити до 24. јануара.
Како су саопштили у градској управи, писане понуде за постављање плутајућих објеката могу се доставити до 24. јануара у 11.30. Пола сата касније коверте ће бити отворене у просторијама општине Стари град. У понуди је 17 локација на десној обали Дунава тачније у Дунавском рукавцу.
- Грађани могу да дају понуду и за две јединице на левој обали Саве тачније на Савском кеју. Могуће је конкурисати и за пет јединица закупа на Ушћу код Куле Небојша. Све наведене локације намењене су у привредне сврхе - саопштили су у Граду.
Отварање понуда биће јавно, па ће овом састанку моћи да присуствују сви заинтересовани грађани. Како су саопштили у Граду, ово је трећи по реду, односно последњи поступак прикупљања понуда за објекте привредне намене, што значи да је и последња шанса за заинтересоване да искористе прилику за закуп на преосталим локацијама.
Привредници више информација могу добити у Секретаријату за привреду.
МАСК ШОКИРАО О ЗЕЛЕНСКОМ: Он је шампион свих времена, извео једну од највећих пљачки САД-а
ИЛОН Маск, амерички милијардер и будући шеф комисије за смањење савезне владе у администрацији новоизабраног председника САД Доналда Трампа, назвао је Владимира Зеленског шампионом свих времена за „једну од највећих пљачки“ Сједињених Америчких Држава.
30. 12. 2024. у 15:29
ДРАМА У КОМШИЛУКУ: Откривена непозната летелица, становници упозорени да потраже склоништа
РУМУНСКИ радарски системи открили су синоћ мали летећи објекат, за који се сумња да је дрон, који је ушао у национални ваздушни простор до шест километара у југоисточном округу Тулчеа, саопштило је министарство одбране Румуније.
27. 12. 2024. у 09:23
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)