ZBOG ĐAKA, OVA LINIJA AUTOBUSA MENJA TRASU: Izmene reda vožnje na levoj obali Dunava

S.V.

30. 09. 2024. u 18:40

SEKRETARIJAT za javni prevoz saopštio je da se od sutra menja trasa linije javnog prevoza 105L (Ovča /železnička stanica/ – Zemun /Bačka/).

ЗБОГ ЂАКА, ОВА ЛИНИЈА АУТОБУСА МЕЊА ТРАСУ: Измене реда вожње на левој обали Дунава

Foto A. Stanković

 Zahtev su podneli predstavnici OŠ „Jovan Ristić“ u Borči i odnosio se na promenu trase linije kako bi se približila objektu škole, s obzirom da veliki broj dece iz naselja Ovča pohađa ovu školu.

Nova trasa linije 105L biće: Ovča /železnička stanica/ – Put za železničku stanicu – Lole Ribara – Prvog maja – Beogradska – Mihaja Emineskua – Put za Ovču – Ivana Milutinovića – Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – Bele Bartoka – Bratstva i jedinstva – Zrenjaninski put – Severna tangenta – Pupinov most – Cara Dušana – Banatska – Zemun (Bačka). 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Samo u Laser Medu