"LOGOR" ZA PSE? Jezive slike uginulih životinja u divljem azilu u Grockoj

B.B.

09. 08. 2024. u 10:00

JEZIVE slike leševa i lobanja pasa u fazi raspadanja u divljem azilu u naselju Zaklopača kod Grocke uznemirile su javnost. Žitelji ovpg naselja obratili su se nadležnima tražeći pomoć jer je oko 60 pasa zatvoreno, kako navode u "koncentracionom logoru bez ikakvog nadzora, često bez hrane i vode.

ЛОГОР ЗА ПСЕ? Језиве слике угинулих животиња у дивљем азилу у Гроцкој

Foto: Privatna arhiva

Kako pišu, pored stalnog laveža svakodnevno se čuju užasni urlici jadnih životinja koje se međusobno ubijaju i jedu od gladi.

- Na sve strane su lobanje pasa, lešine prosutih creva i nesnosan smrad crkotina - upozoravaju žitelji koji žive u blizini. - Psi izlaze sa placa, gladni, žedni, agresivni, i samo je pitanje sata kada će doći do tragedije. To su psi koji se gotovo isključivo razmnožavaju između sebe na tom skučenom placu. Pošto na placu nema vode, nema čišćenja, te jadne životinje su osuđene da ceo svoj životni vek provedu u sopstvenim fekalijama. Da li se čeka da ti očajni psi nekoga rastrgnu pa da se onda svi čude i zgražavaju? Molim vas da neko od nadležnih reaguje i zaustavi mučenje nedužnih životinja.

Kako se radi o vlasničkim psima i privatnom posedu, "Vetrina Beograd" nema zakonska ovlašćenja da reaguje jer su u njenoj "nadležnosti" samo životinje koje se nalaze na ulici. Obratili smo se Upravi za veterinu pri Ministarstvu poljoprvrede, ali do zaključenja broja nismo dobili odgovor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO PREVARANT ILI PSIHO Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO "PREVARANT" ILI "PSIHO" Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RAJAN Vesli Rut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Vol strit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rutom u Kijevu 2022. godine.

17. 09. 2024. u 09:50

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

SKANDALOZNO! VLADIKA GRIGORIJE SE PERFIDNO PRIBLIŽAVA KATOLICIZMU: Nakon služenja mise poziva da žene budu sveštenici