PAO PROZOR U KNEZ MIHAILOVOJ: U glavnoj gradskoj ulici danas je izbegnuta tragedija

A. Z. K.

06. 08. 2024. u 19:05

U CENTRU grada danas je izbegnuta tragedija kada je sa trećeg sprata poslovne zgrade u Knez Mihailovoj 30 otpao ceo prozor.

ПАО ПРОЗОР У КНЕЗ МИХАИЛОВОЈ: У главној градској улици данас је избегнута трагедија

Foto: N.Skenderija

Srećom, u trenutku kada se nesreća dogodila, u prolazu koji spaja glavnu gradsku štraftu i Čika Ljubinu ulicu nije bilo nikog, pa srećom niko nije povređen.

Sve se dogdilo oko 16.30, a prema rečima očevidaca pad okvira i stakla sa desetak metara odjeknuli su niz celu Knez Mihailovu ulicu.

Foto: N.Skenderija

- Zvuk koji se začuo kada je staklo palo je neopisiv, toliko je jako lupilo da su mi se noge odsekle od straha - ispričala je "Novostima" devojka koja radi u obližnjem lokalu. - Čule smo kako je neko dete počelo da vrišti i plače, koleginica i ja smo odmah izašle napolje i mislile smo da je sigurno neko povređen, ali dete se samo uplašilo od tog zvuka. Srećom, u tom trenutku nikog nije bilo u prolazu koji vodi ka Čika Ljubinoj ulici iako tu konstantno prolaze ljudi. Pukom srećom je izbegnuta tragedija, jer da je to palo na nekoga ja ne znam kako bi se to završilo.

Staklo i okvir koji su pali brzo je sklonjeni i očišćeni. Na trećem spratu ove poslovne zgrade ostala je rupa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?