RADNICI "BEOGRAD PUTA" POSTAVLJAJU NOVI ASFALT U PROMETNOJ ŽUTOJ TRACI: Presvlači se Brankov most

Š.M.

17. 07. 2024. u 16:52

TOKOM izgradnje kružnog toka na spajanju Bulevara Mihajla Pupina i Nikole Tesle sa Brankovim mostom, radnici "Beograd puta" koriste priliku da asfaltiraju i žutu traku na deonici preko reke, koja spaja novi i stari deo grada.

РАДНИЦИ БЕОГРАД ПУТА ПОСТАВЉАЈУ НОВИ АСФАЛТ У ПРОМЕТНОЈ ЖУТОЈ ТРАЦИ: Пресвлачи се Бранков мост

Foto: Jutjub

Asfalt na mostu odavno je u veoma lošem stanju, a najveće neravnine i krateri vidljivi su bili na trećoj traci, pošto njome svakodnevno prolazi veliki broj autobusa. Obnova kolovoza bila je planirana odavno, ali se tek ovih dana prionulo na posao. Prvo su pre dva dana radnici skinuli staru asfaltnu podlogu do početka mostovske konstrukcije preko reke, da bi je u noćnom satima i asfaltirali.

Potom su juče ujutru asfalt uklonili i na ostalom delu mosta, sve do stajališta na ulazu u Brankovu ulicu. I taj deo biće asfaltiran, pa će uslovi za vožnju autobusa biti mnogo bolji nego ranije. Inače, sve je obeleženo saobraćajnom signalizacijom, a jedna traka zatvorena je sve od Bulevara Mihajla Pupina. Takođe, radovi na izgradnji jednog od najvećih kružnih tokova u gradu kod TC "Ušće" odlično napreduju, a jedan deo je već i oivičen, pa se polako nazire njegov konačan izgled.

Radovi se trenutno odvijaju na delu ka starom Savskom mostu, dok su majstori prokopali i deo kod Bulevara Nikole Tesle. Plan je da se kružni tok završi do početka školske godine, odnosno 1. septembra. Na ovom delu radiće se još dva kružna toka, a početak radova na njima još je nezvestan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGO SU NAS OMALOVAŽAVALI! Uroš Spajić, kapiten koji je Zvezdu uveo u Ligu šampiona: Mi, osporavani, pregazili smo Bode!