RADIONICE ZA ĐAKE: Opština Obrenovac brine o školarcima tokom letnjeg raspusta

B.B.

01. 07. 2024. u 15:21

POD nazivom "Obrenovac-grad znanja", opština i Kancelarija za mlade, i ove godine organizuje deste besplanih letnjih radionica za decu i mlade. Cilj ovog programa je da obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom leta.

РАДИОНИЦЕ ЗА ЂАКЕ: Општина Обреновац брине о школарцима током летњег распуста

Foto: Opština Obrenovac

Deca i mladi iz Obrenovca imaće priliku da pohađaju radionice - Ulicama Obrenovca, Pravljenje igrica u Scratch-u, Kaligrafija (lepo pisanje), Robotika, Radionica džeza i komercijalnog plesa, Kreativna radionica, Sa naukom na TI, Radionica kratkog filma, Osnove plesa-Tango i salsa.

Prvi čas radionice Pravljenje igrica u Scratch-u, posetio je Boris Bogdanovski, načelnik odeljenja za informisanje i brigu o mladima.

- Kao i prethodnih interesovanje mladih za besplatne radionice je veliko, prijavilo se više od 300 mladih sugrađana. Mladi su zainteresovani za naše programe, što je i naš cilj - rekao je Bogdanovski. - Letnje radionice prilika da mladi aktivno provedu slobodno vreme tokom letnjeg raspusta. Pravljenje igrica u Scratch-u popularno je među mladima. Mi ćemo i u budućnosti osluškivati potrebe mladih, te ćemo programe kreirati na osnovu njihovih interesovanja i potreba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor