CITRUSI UPOLA JEFTINIJI NA KVANTAŠU: Tikvice na pijacama od 40 do 250 dinara
TEZGE na beogradskim zelenim pijacama obiluju bogatom ponudom. Sveže povrće i dalje je aktuelno i traženo među kupcima. Od voća jabuke, na beogradskim zelenim pijacama cena im se formira do 40 do 180 dinara, ali na "Veletržnici" kilogram je moguće pazariti i za 30.
Jabuke su najjeftinije na Vidikovačkoj i pijaci Zeleni venac. Citrusi su tokom hladnijih dana izuzetno traženi, i među kupcima su još uvek aktuelni. Kilogram limuna, mandarina i pomorandži od 120 do 200 dinara. Na Kvantašu, ovo voće je dosta jeftinije, pa je kilogram moguće pazariti i za 50 dinara.
Ljubitelji karfiola izdvojiće od 100 do 200 dinara za kilogram, a cena se ne razlikuje mnogo ni na Veletržnici. Tikvice su najjeftinije na Dušanovačkoj pijaci i koštaju 40 dinara, a na Zvezdari i Paliluskoj pijaci su čak 250 dinara.
Mladi luk i zelena salata su od 30 do 50 dinara, krompir od 70 do 140 dinara, šargarepa i spanać 100 dinara.
Iako mu nije vreme, pojedini trgovci izneli su na tezge i paradajz, a cena je od 100 do 250 dinara. Kilogram uvoznog omiljenog crvenog povrća na Veletržnici je od 100 do 140.
Krastavci i paprike su na beogradskim pijacama od 130 do 250, a cena im se ne razlikuje mnogo ni na Veletržnici.
DIGNUTI NATO AVIONI POSLE NAPADA NA UKRAJINU: Hitno se oglasio Zelenski, imao poruku za Putina (FOTO/VIDEO)
RUSIJA je pokrenula masovni vazdušni napad na Ukrajinu na božićno jutro po gregorijanskom kalendaru.
25. 12. 2024. u 11:16
PRVI SNIMCI UKRAJINSKOG NAPADA NA RILSK: Najmanje šest mrtvih i desetine povređenih, gore automobili (VIDEO)
ŠEST osoba, među kojima i jedno dete, ubijeno je u Rilsku, u oblasti Kursk, kao rezultat raketnog udara ukrajinskih oružanih snaga, saopštio je vršilac dužnosti guvernera Kurske oblasti Aleksandar Hinštajn.
20. 12. 2024. u 17:07
PLANETI PRETI SCENARIO IZ 1815. Posle događaja na planini koja je promenila svet usledile tragedije: "Pitanje nije da li će, nego KADA!"
„EFEKTI bi mogli biti još gori nego što smo videli 1815."
25. 12. 2024. u 15:54
Komentari (0)