MESEC U BIKU DONOSI UŽIVANJA Astro savet za utorak, 7. maj: Čuvajte se ljubomore i izdataka

Astrolog Marina Jungić Milošević

07. 05. 2024. u 07:00

MESEC se danas približava Veneri, priljubljenoj uz Sunce u Biku, znaku ljubavi, novca i uživanja, što samo pojačava uticaj ove planete koja simbolizuje ljubav i novac.

МЕСЕЦ У БИКУ ДОНОСИ УЖИВАЊА Астро савет за уторак, 7. мај: Чувајте се љубоморе и издатака

Foto: Profimedia

Ova trostruka konjunkcija (stelujum) utiče na sve znake Zodijaka, posebno one u kojima je Venera naglašena (Bik, Vaga, Ribe, Rak), čineći ih šarmantnijim, zabavnijim, ljubaznijim, popularnijim u društvu, naročito suprotnog pola.

Ovaj aspekt takođe povećava plodnost, pa su veće i šanse za začeće. Mnoštvo planeta u Biku, koje aktivira današnji ulazak Meseca u taj znak, donosi zaradu preko trgovine, bankarstva, baštovanstva, organske poljoprivrede kulinarstva, ugostiteljstva, građevinarstva, umetnosti.

I sve bi to bilo bajno i sjajno da nije napetog aspekta (kvadrata) sa strogim Plutonom u Vodoliji, koji danas do 16.00 (kada Mesec beži iz konjunkcije sa Plutonom, ali ne i Venera i Sunce) kvari planove i želje o velikim ljubavima, velikim zaradama (biće neplaniranih izdataka zbog poreza, inspekcije i sl.), velikom posedu (može biti problema sa zemljištem na kome se nalazi kuća koju nameravate da kupite, adaptirate ili gde planirate neku gradnju) i beskrajnom uživanju u hrani, piću, kolačima, seksu...

Nije da svega toga neće biti, hoće, ali će osim strasti biti naglašeni i ljubomora, posesivnost, potreba za kontrolisanjem partnera, emocionalna ranjivost, iracionalni strahovi... Dominantne majke mogu se mešati u izbor partnera svoje dece, što će dodatno otežavati ljubavne veze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!