REAKCIJE NA KONFERENCIJU MARINIKE TEPIĆ: "Postala je pravi politički kamikaza, potvrdila da je Vučić nezakonito prisluškivan"

Novosti online

10. 03. 2021. u 16:07

POTPREDSEDNIK Srpske napredne stranke Milenko Jovanov reagovao na izjavu potpredsednice SSP Marinike Tepić, koja je pokušala da opravda činjenicu da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nezakonito prisluškivan.

РЕАКЦИЈЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈУ МАРИНИКЕ ТЕПИЋ: Постала је прави политички камиказа, потврдила да је Вучић незаконито прислушкиван

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Jovanov je rekao da je Marinika Tepić postala politički kamikaza, kao i da "ne postoji niko na srpskoj političkoj sceni ko se toliko puta javno izblamirao teatralnim iznošenjem laži, poluistina, tračeva i naklapanja."

- Danas je, pak, umesto bombastičnih najava, zapravo potvrdila da je predsednik Vučić nezakonito prisluškivan. Najavljivala je dokaze da je predsednik razgovarao sa kriminalcima, a pokazala da je razgovarao sa Mišom Vacićem! E, sada, ovde se postavljaju i neka pitanja. Prvo, da li je Marinika danas nastupila kao portparol onih koji su organizovali i sproveli nezakonito prisluškivanje predsednika Vučića i njegove porodice, kao Đilasov portparol, kod koga je i zaposlena, ili je to jedno te isto. Drugo, vođena kojim motivom ona relativizuje i opravdava nezakonito prisluškivanje predsednika Vučića i njegove porodice i da li je njen nastup deo političke podrške strukturama koje su to organizovale - zapitao je Jovanov.

Foto: Tanjug

On je rekao da su se ta pitanja sama nametnula nakon današnje konferencije Marinike Tepić, i da bi bilo veoma važno da se do odgovora na njih što pre dođe.

Vladimir Orlić, član Predsedništva SNS, izjavio je kako je na današnjoj konferenciji potpredsednica SSP potvrdila da radi u kooperaciji sa onima koji su nezakonito prisluškivali predsednika Srbije.

Foto: Arhiva Večernje Novosti

Marinika Tepić je suštinski potvrdila da radi u kooperaciji sa onima koji su nezakonito prisluskivali Aleksandra Vučića, da pripadaju istoj mreži i nalaze se na istom zadatku, pa se zato i međusobno peru, podržavaju i brane. Taman da ljudima sve bude još jasnije - rekao je Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri