NEZABORAVNO DRUŽENJE: Nastavljeno Sajmovi sporta u Beogradu - Deca uživala u Lazarevcu

Novosti online

04. 05. 2024. u 23:00

U organizaciji Sportskog saveza Beograda, Saveza sportova opštine Lazarevac i GO Lazarevac, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda - Sekretarijata za sport i omladinu, u u pešačkaoj zoni (Karađorđeva ulica) održan je Sajam sporta Gradske opštine Lazarevac. Učešće na sajmu predstavljanjem svojih aktivnosti na štandovima duž omiljene ulice uzelo je 34 klubova sa teritorije opštine.

НЕЗАБОРАВНО ДРУЖЕЊЕ: Настављено Сајмови спорта у Београду - Деца уживала у Лазаревцу

FOTO: SSAB

Nakon intoniranja himne, prisutne su pozdravili predsednik opštine Bojan Stević i načelnica sektora sporta u Sekretarijatu za sport i omladinu Vesna Zirić.

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević je u svom obraćanju istakao značaj ovakvog događaja pre svega za decu školskog uzrasta, koji su na ovom sajmu kroz promociju rada sportskih klubova imali priliku da se informišu i odluče za sport koji će trenirati kao i da se upoznaju da seniorima lazarevačkih klubova.

Pored toga, deca lazarevačkih osnovnih škola i predškolskih ustanova su imala prilike da učestvuju u animaciji i zabavno sportskom programu.

FOTO: SSAB

Projekat opštinskih sajmova sporta, čiji je nosilac Sportski savez Beograda ima za cilj uključivanje što većeg  broja dece u sistem sporta, jačanje timskog duha i stimulisanje školske omladine na redovno upražnjavanje fizičke aktivnosti.

FOTO: SSAB

Ovogodišnji Sajam sporta u Lazarevcu se održava drugu godinu za redom, a najmlađi posetioci, ali i ostali građani mogli su na postavljenim štandovima da se upoznaju sa dostignućima i radom najvećeg dela lazarevačkih klubova.

FOTO: SSAB

Najmlađi su imali priliku da prisustvuju prezentaciji velikog broja sportova od onih najpopularnijih fudbala, košarke, rukometa, odbojke, ali i tenisa, atletike, streljaštva, boksa, rvanja, motociklizma, šaha, karatea i drugih.

Naredni Sajam sporta održaće se u Obrenovcu, 10. maja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove