REVIJALNI KARAKTER UTAKMICE OBEĆAVA KIŠU GOLOVA: "Nestašni" Vesterlo kroji sudbinu Belgijske lige

O. M.

18. 05. 2024. u 11:49

VESTERLO i Mehelen susreću se u 39. kolu Belgijske Pro lige u utakmici u kojoj niti jedna ekipa nema za što da igra.

РЕВИЈАЛНИ КАРАКТЕР УТАКМИЦЕ ОБЕЋАВА КИШУ ГОЛОВА: Несташни Вестерло кроји судбину Белгијске лиге

Foto: Profimedia

Domaći tim je obezbedivši opstanak u Pri+o ligi završio sezonu pre kraja, jer su rezultatima u grupi za Ligu konferencije pokazali da nemaju nikakve ambicije. 

Zapravo je taj cirkus počeo još posle 27. kola kada je postalo jasno da neće morati da igraju u grupi za opstanak, a ludilo je kulminiralo u poslednjem kolu regularnog dela, kada su protiv Genka odigrali 1:1, što je bio jedini rezultat koji je vodio goste u grupu za prvaka. Reagovao je i FS Belgije, usledile su i kazne, ali što bi naš narod rekao "pojeo vuk magarca", a magarac je ispao Gent koji je ostao uskraćen za priliku da se bori za naslov prvaka.

Ostaje nejasno kako tu situaciju nije iskoristio Mehelen da pobedom nad Levenom on bude taj koji će u grupu za prvaka, ali možda im je na umu bila ideja da će kroz tako lakše da izbore Evropu, jer i osvajač ove grupe doigravanja ima prolaz u Ligu konferencija.

Kako god, napravili su veliki iskorak u odnosu na prošlu sezonu koju su završili na 14. mestu, pa ih mnogo ne potresa što je Gent ostao nedostižan za to mesto u Ligi konferencija.

Zbog činjenice da je utakmica revijalnog karaktera, za očekivati je da bude golova, verovatno sa obe strane bar po jedan.

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota  1.74)

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!