BOŠKOVIĆEVOJ ZA KRAJ PRVENSTVA PRIPAO TROFEJ: Uplakanu Tijanu tešile najveće rivalka (VIDEO)

Novosti online

24. 04. 2024. u 10:12

Moraće Tijana Bošković da čeka sledeće proleće kako bi se okitila klupskom titulom u Ezačibašiju. Ali na ono na šta ne mora da čeka su pojedinačne nagrade. Opšte je poznato, ne postoji takmičenje u kojem Tijana nije osvojila titulu najboljeg korektora. Ove nedelje, ona je izabrana u idealan tim Turske.

БОШКОВИЋЕВОЈ ЗА КРАЈ ПРВЕНСТВА ПРИПАО ТРОФЕЈ: Уплакану Тијану тешиле највеће ривалка (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Izgubila je Tijana Bošković još jedno finale i ponovo ostala kratkih rukava kada je u pitanju klupski trofej sa Ezačibašijem. U finalu Prvenstva Turske, Fenerbahče je pobedio Ezačibaši sa 3:0, a popularna Tića Bošković je završila u suzama.

Boškovićeva je završila meč kao najefikasnija sa 22 poena - imala je učinak u napadu 40-18 (45 odsto). Upisala je i četiri asa. Šest puta je izblokirana, a tri puta je pogrešila u napadu.

Ni raspoložena Tijana nije mogla da pomogne svom timu, već su morale da pruže ruku odbojkašicama Fenerbahčea u kojem igra Bojana Drča.

Ipak, ako Tijana mora da čeka na pehar koji je osvojen sa timom, ne mora da čeka na pojedinačne nagrade. Ona je izabrana u najbolji tim prvenstva Turske kao najbolji korektor. U istom se nalazi i Drča koja je izabrana za najboljeg dizača. MVP šampionata je Melisa Vargas, a u idealnom timu su i Eda Erdem, Gizem Orge i Ana Kristina.

Ezačibaši završava sezonu sa titulom na Svetskom klupskom prvenstvu, dok Fener stavlja tačku sa dva domaća pehara u vitrinama - u Kupu i domaćem prvenstvu.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FORMULA IMA NOVOG ŠAMPIONA! Vozač Meklarena Lando Noris u Majamiju stigao do prve pobede u Formuli 1