REGIONALNA PREMIJER LIGA: Vaterpolisti Novog Beograda savladali Jadran, Zvezda u napetom finišu poražena od Hrvata

Novosti online

27. 03. 2024. u 22:10

Vaterpolisti Novog Beograda, teže nego što se očekivalo, pobedili su Jadran iz Herceg Novog sa 15:13 u prvoj utakmici turnira regionalne Premijer lige, koji se održava na bazenu Sportskog centra „11. april“.

РЕГИОНАЛНА ПРЕМИЈЕР ЛИГА: Ватерполисти Новог Београда савладали Јадран, Звезда у напетом финишу поражена од Хрвата

Ognjen Stojanović Foto N. Paraušić

Ekipa iz Herceg Novog pružila je izuzetno snažan otpor favorizovanim Novobeograđanima, koji su pitanje pobednika rešili tek u poslednjoj četvrtini.

Izabranici trenera Živka Gocića bolje su počeli meč, poveli su sa 6:3, ali gosti iz Crne Gore su u trećoj četvrtini došli do preokreta i poveli sa 9:8.

Morao je trener Novobeograđana Gocić da zameni golmana Frančeska de Mikelisa, koji nije imao svoje veče, a ulaskom Lazara Dobožanova domaći su dobili preko potrebnu sigurnost u odbrani. To ih je ohrabrilo u nastavku, pa su početkom poslednje deonice ponovo stekli prednost (12:11) čime su praktično prelomili meč u svoju korist.

Najefikasniji u ekipi Novog Beograda bili su Nikola Jakšić i Alvaro Granados sa po tri pogotka, dok je Novljane predvodio Ivan Nagaev sa tri gola.

Novobeograđani u drugom meču, koji je na programu u četvrtak od 20.15 igraju protiv splitskog Jadrana.

U uvodnom meču ovog turnira, vaterpolisti Juga savladali su Crvenu zvezdu sa 14:13. Utakmica je bila veoma izjednačena, a odlučujući gol postigao je Maro Joković iz peterca dva minuta i osam sekundi pre kraja.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Rino Burić sa četiri pogotka dok se u redovima crveno-belih istakao Draško Gogov sa tri postignuta gola.


Crvena zvezda u drugom meču, koji je na programu takođe u četvrtak od 18.15 igra protiv Jadrana iz Herceg Novog.
 

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)