IZBEGNUTA JOŠ VEĆA TRAGEDIJA U MOSKVI! Ovako je preko hiljadu učesnika ruskog prvenstva izvedeno iz "Krokusa" dok je trajao masakr (VIDEO)

Novosti online

25. 03. 2024. u 17:13

Teroristički napad u Moskvi, tokom kog je u tržnom centru "Krokus siti hol" ubijeno najmanje 137 ljudi, mogao je da dovede i do još veće tragedije da u jednom delu tog objekta nije bilo prisebne reakcije nadležnih.

ИЗБЕГНУТА ЈОШ ВЕЋА ТРАГЕДИЈА У МОСКВИ! Овако је преко хиљаду учесника руског првенства изведено из Крокуса док је трајао масакр (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, kako javljaju ruski mediji, u pomenutom objektu nalazili su se brojni učesnici šampionata Rusije u tradicionalnim i latinskim plesovima, i to dok je trajao masakr koji su izvršila četvorica napadača (kasnije uhapšeni u velikoj akciji ruskih bezbednosnih službi).


To veliko plesno nadmetatanje je bilo održavano u "Kroksu" od 20. marta i trebalo je da traje do poslednjeg dana ovog meseca.

Prema procenama agencije RIA Novosti, više od 1.500 učesnika ovog prvenstva nalazilo se u tom objektu kada je napad počeo.


- Našeg trenera su umalo ubili - rekla je jedna od takmičarki za pomenutu agenciju o tom strašnom događaju koji se desio u petak, 22. marta.


Na sreću, i njen trener, koji je krenuo ka mestu tragedije baš kada je ona otpočinjala, i svi ostali učesnici šampionata - uspešno su evakuisani.

Danas je obelodanjen i snimak iz sale prilikom početka evakuacije, kada je voditelj programa, kome je rečeno šta se dešava u "Krokus siti holu" prilično mirno, da ne bi podizao paniku kod toliko takmičara, članova žirija i posetilaca, uputio sve ka sigurnosnim izlazima, kako bi se evakuisali.


Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Foto-galerija iz Krokus siti hola:

Bonus video: Obraćanje predsednika Rusije Vladimira Putina posle terorističkog napada u Moskvi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!