NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrikea prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije

Novosti online

19. 04. 2024. u 10:24

Sira Martinez je svetska šampionka u jahanju na omladinskom nivou, ima 23 godine i opčinjena je konjima, ali mnogo poznatija je kao ćerka Luisa Enrikea i bivša devojka Ferana Toresa.

НЕВАЉАЛА СИРА! Ћерка Луиса Енрикеа прешла са једног на другог репрезентативца Шпаније

FOTO: AP/Tanjug

Međutim, sada ima novog dečka. Doskoro se zabavljala sa fudbalerom Barselone, a sada je u vezi sa Robinom le Normanom, defanzivcem Real Sosijedada. Interesantno je i to da je Tores bio jedan od omiljenih igrača Enrikea dok je on vodio reprezentaciju Španije i da je Luis često sipao pohvale na račun njegovih igračkih kvaliteta.

Sira je dugo bila u vezi sa Toresom, a sada je započela romansu sa drugim fudbalerom. Španski mediji su je uslikali sa Robinom na aerodromu kada ju je dovezao na let za Pariz. Bila je na "Parku prinčeva" i gledala kako njen otac sa Parižanima slavi protiv Barselone i prolazi u polufinale Lige šampiona.

Le Norman je rođen u Francuskoj, karijeru je počeo u Brestu i odatle je došao u Real Sosijedad. Ubrzo je dobio špansko državljanstvo i sa ekipom je nedavno osvojio UEFA Ligu nacija. Zanimljivo je da je baš sa Toresom saigrač u nacionalnom timu. Očekuje se da će njih dvojica biti na spisku "crvene furije" na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

BONUS VIDEO: KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu