ZVEZDIN ŠLJIVIĆ NE HAJE ZA PARTIZAN: "Hoćemo duplu krunu!"

Novosti online

28. 03. 2024. u 18:52

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće ekipi Javora u Ivanjici u okviru 27. kola Superlige Srbije, a očekivanja od meča izneo je mladi fudbaler "crveni-belih" Jovan Šljivić.

ЗВЕЗДИН ШЉИВИЋ НЕ ХАЈЕ ЗА ПАРТИЗАН: Хоћемо дуплу круну!

Foto: FK Crvena zvezda

On je u razgovoru za klupski sajt rekao da očekuje da će biti teško.

 – Očekujem teško gostovanje, ali ušli smo u odličnu formu, tako da smatram da ćemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat. Javor je dobra ekipa, u Ivanjici nikada nije lako, ali imamo pravo da budemo puni samopouzdanja, jer smo prvi na tabeli. S obzirom na lidersku poziciju, siguran sam da ćemo dati sve od sebe kako bi zadržali taj status na tabeli. Mnogo se dobro osećamo kada smo tu gde pripadamo. Cilj je jasan, a on je dupla kruna. Ubeđen sam da ćemo to ostvariti, a na svakom pojedincu je da doprinese što više moguće. Tim smo i to dobar, tako da verujem da ćemo svi zajedno slaviti na kraju sezone, ali moramo da idemo utakmicu po utakmicu - rekao je on a prenosi klupski sajt.

Utakmica je na programu u subotu od 16 časova, a Crvena zvezda je trenutno prva na tabeli sa 65 bodova dok je Javor 12. sa 28 bodova.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE "DESETKE": Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)