U PRAVE RUKE: Snežana Đurišić dobitnica laskavog priznanja (FOTO)

Dušan Cakić

29. 03. 2024. u 11:20

NACIONALNA estradna umetnica Srbije, muzički urednik i članica žirija takmičenja "Zvezde Granda" Snežana Đurišić dobitnica je vredne i prestižne nagrade.

У ПРАВЕ РУКЕ: Снежана Ђуришић добитница ласкавог признања (ФОТО)

Foto: Novosti

Naime, Snežana je od "Grand produkcije", povodom 25 godina postojanja kuće, dobila Zlatnu plaketu za uspešnu saradnju i izuzetan doprinos razvoju Grand produkcije. Istu je folk zvezda objavila na svom Instagram profilu i podelila radost sa publikom.

Foto: Printskrin Instagram/snezana.djurisic_

- Hvala - napisala je Snežana.

Foto: Novosti

Muzička diva će ove jeseni održati dva velika solistička koncerta u Beogradu.

- Radujem se koncertima i druženju sa publikom u dvorani koja nosi tradiciju. To je tek početak, počinjemo sa dva koncerta, ali ako publika bude želela još, biće ih, naravno. Pripreme su polako ali sigurno već počele, a ono što obećavam publici to je sigurno vrhunsko muzičko veče. Biće lepo, ono što mogu da kažem, biće malo drugačije od onoga što je bilo u Sava centru 2019. godine, ali i znam da će se to publici dopasti i da će uživati u muzici, te krećemo sa pripremama - zaključuje Snežana za "Večernje novosti".

 

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)