OGLASIO SE TONI BIJELIĆ: Prvi put nakon razvoda od Dragane Mirković - saopštenje preko advokatice

Novosti online

28. 03. 2024. u 13:02

Kao bomba odjeknula je vest da se naša najpoznatija regionalna zvezda Dragana Mirković razvodi nakon 24 godine od Tonija Bijelića.

ОГЛАСИО СЕ ТОНИ БИЈЕЛИЋ: Први пут након развода од Драгане Мирковић - саопштење преко адвокатице

Foto: ATA images

O detaljima razvoda još nije spremna govoriti u potpunosti, ali je neke informacije ipak podelila sa publikom i to baš u momentu kada je čitava nacija saznala da se razvodi.

Toni Bijelić je sada preko svoje advokatice Gabriele Banić demantovao sve dosadašnje navode u medijima da živi sa drugom ženom.

- Nije istina da je gospodin Bijelić, navodno, uveliko započeo zajednički život sa drugom ženom, kako je neistinito izneto u predmetnom članku. Ovim putem, moja stranka gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodičan čovek.

- Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te o tome ne želi davati dalje izjave - poručila je advokatica Tonija Bijelića Gabriela Banić, piše Kurir.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)