O KEBI IMALA DA KAŽE SAMO JEDNO: Ana Bekuta se vratila u „Zvezde Granda“

Novosti onlajn

27. 03. 2024. u 21:40

ANA BEKUTA vratila se danas na snimanja „Zvezda Granda“ sa kojih je prethodnih nedelja odsustvovala, a veliki broj pripadnika sedme sile poželeo joj je dobrodošlicu ispred Grandovog studija.

О КЕБИ ИМАЛА ДА КАЖЕ САМО ЈЕДНО: Ана Бекута се вратила у „Звезде Гранда“

Foto: Miša Obradović

– Bolje vas našla – odgovorila je Bekuta koja je izdvojila vreme da ispozira fotoreporterima.

– Sve mislim da nekome smetam – prokomentarisala je pevačica koja je brinula da ne stoji na putu automobilima koji pristižu.

Anu je na prethodnim snimanjima menjao Dragan Kojić Keba. Na pitanje šta misli kako se kolega snašao menjajući je, kratko je odgovorila:

– Šta vi kažete – samo je rekla pevačica, koja se zatim zahvalila na komentaru jednog novinara koji je priznao da su jedva čekali njen povratak.

Podsetimo, u nekoliko emisija, Anu je zamenio Dragan Kojić Keba koji se odlično prilagodio privremenoj ulozi člana žirija u „Zvezdama Granda“.

Foto: Nikola Skenderija

- Kandidati su super. Uspeo sam, nadam se da upijaju ono što im pričam stalno, a to je da kanališu energiju i da rasporede svoju psiho-fizičku snagu. Treba do poslednje sekunde igrati utakmicu, odnosno, pevati. Rekao sam im da sam i ja prošao sve ono što oni sada prolaze, u mnogo manjem obimu. Dok sam živeo u Loznici takmičio sam se u okolnim gradovima i selima, pet godinama sam pobeđivao. Ja sam se takmičio sa 14 godina, a tada su mi se tresle pantalone od treme, potpuno ih razumem, isto sam i ja imao žiri koji me je ocenjivao. Nije sigurno bio stručan kao ovaj sada, ali sam ja drhtao pred njima – dodao je Kojić.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!