BORA ČORBA TUGUJE ZA SLAĐANOM MILOŠEVIĆ: Ona je bila velika, trebalo je da sarađujemo, ali...

Novosti onlajn

27. 03. 2024. u 20:40

ODLAZAK princeze roka Slađane Milošević mnoge je pogodio, pa i Boru Đorđevića ispred „Riblje čorbe" koji će joj zbog jednog večno ostati zahvalan.

БОРА ЧОРБА ТУГУЈЕ ЗА СЛАЂАНОМ МИЛОШЕВИЋ: Она је била велика, требало је да сарађујемо, али...

Foto Z. Jovanović

Oglasivši se posle tužnih vesti on je istakao da je ona bila baš „pravi drug", velika i jedinstvena umetnica, s kojom je svojevremeno trebalo i da sarađuje, ali im se nije dalo.

- Žao mi je što se javljam ovim povodom. Slađana je zaista bila velika i jedinstvena umetnica i pravi drugar. Trebalo je da sarađujemo, ali do toga nije došlo, imala je druge planove - počeo je on u emisiji pa je potom nastavio:

Foto: Printskrin Facebook

- Jednom prilikom mi je mnogo pomogla, kada je Edi Grant trebalo da gostuje kod „Riblje čorbe" u pesmi „Amsterdam". Sve bi bilo u redu da on nije promukao, jer se u sali pušilo. Sve je bilo dogovoreno. Javili su da ne može da dođe i bio sam očajan i tužan. Došla je Slađana: „Ništa ne brini, ubediću ga ja da dođe". Ne znam koju je čaroliju izvela, ali dovela je Edija posle 15, 20 minuta. Večno sam joj zahvalan na tome - kazao je on.

Foto: Arhiva Novosti

- „Princeza" je pesma za sva vremena. Ona je rodonačelnik ženskog rokenrola u Srbiji. Bila je svestran muzičar, svirala je više instrumenata. Nisu to bili šlageri, to je bio rokenrol. Upornost je njena najveća vrlina - tvrdio je Bora.

(RTS 1 - emisija "Jedna dobar dan" / 24SEDAM)

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu