NOVI ŠOKANTNI DETALJI TRAGEDIJE U SKADRU: Alma videla grozan prizor, pa otišla po decu i skočila u smrt

Novosti online

07. 05. 2024. u 12:15

TRAGIČAN događaj u Skadru, gde je Alma Arazi izvršila samoubistvo skočivši sa troje dece reku Bojanu, šokirao je ne samo albansku javnost, već i ceo region.

НОВИ ШОКАНТНИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ У СКАДРУ: Алма видела грозан призор, па отишла по децу и скочила у смрт

Foto: Fejsbuk

Najnovije šokantne detalje sukoba koje je Alma imala sa svojim mužem otkrila je njena sestra Genta. Priznala je da je Alma u poslednje vreme mnogo patila zbog svog muža.

Uvredio ju je i rekao joj da se odvoji i da će on da uzme decu.

- Nije mogla da ima život bez dece - kaže Genta.

Jednom kada je Alma pobegla od kuće, uzeo joj je odeću i spalio je u dvorištu.

foto: Fejsbuk

Prema njenim rečima, sestra je pronašla dokaze da je njen muž bio u vezi sa 18-godišnjom devojkom, sa kojom se otvoreno šetao gradom i često sretao nju i njenog trogodišnjeg sina.

Ona mu je rekla da živi kod kuće u nadi da će njegova ljubav prema devojci izbledeti i da će se on vratiti porodici, ali to se nije dogodilo.

Svakim danom je bilo sve gore i odnedavno više nije brinuo o porodici, jer je prihode od posla trošio na novu devojku sa kojom je bio u vezi.

Foto: Fejsbuk

Na dan tragedije, sestra Genta je policiji rekla da je Alma popila kafu sa snajom, a kada su izašli iz lokala, videla je svog muža u kolima sa njegovom devojkom, navodi albanski portal lajmi.al.

Nakon toga je otišla i bacila se u reku Bojanu sa troje dece.

Podsetimo, telo četvorogodišnjeg dečaka koji se utopio u Bojani sa majkom i sestrama pronađeno je u utorak nakon tri dana potrage.

Policija je pronašla telo dečaka u Bojani kod sela Oblike i to nekoliko kilometara dalje od mesta na kome je dan ranije pronađeno telo njegove osmogodišnje sestre. Potraga za telom majke se nastavlja.

Vest je potvrdila i gradonačelnica Skadra Majlinda Angoni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom