JAKA KIŠA I VETAR KRIVCI "TEŠKOG SLETANJA" HELIKOPTERA: Pojavile se nove informacije u vezi sa iranskim predsednikom

Милица Шкорић
Milica Škorić

19. 05. 2024. u 15:43

IRANSKA državna televizija izvestila je da je helikopter sa predsednikom Ebrahimom Raisijem "teško sleteo", bez detaljnijeg objašnjenja.

ЈАКА КИША И ВЕТАР КРИВЦИ ТЕШКОГ СЛЕТАЊА ХЕЛИКОПТЕРА: Појавиле се нове информације у вези са иранским председником

Ebrahim Raisi / Foto AP

Spasioci su pokušavali da stignu do mesta, rečeno je na državnoj televiziji, ali su ih ometali loši vremenski uslovi u toj oblasti. Prijavljena je jaka kiša uz poneki vetar, prenosi AP.

Prema novinskoj agenciji Tasnim koja je povezana sa IRGC-om, službe hitne pomoći su vršile potragu kako bi pokušale da pronađu predsednikov helikopter, ali je maglovito vreme u toj oblasti otežavalo napore u potrazi.

Zamenik koordinatora je dodao da ne zna nikakve detalje.

Raisi je bio u Azerbejdžanu rano u nedelju da bi otvorio branu sa predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim. Brana je treća brana koju su dve nacije izgradile na reci Aras.

Među putnicima ovog helikoptera bili su ministar spoljnih poslova Islamske Republike Hosein Amirabdolajan, guverner Istočnog Azerbejdžana Malik Rahmati i još nekoliko saputnika, prenosi Tanjug.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo