DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 9. MAJ: Rak se preispituje, Vagi dobar dan za posao, Vodolija se upušta u flert, ili tajnu vezu

Astrolog Marina Jungić Milošević

08. 05. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Blizancima donosi za četvrtak 9. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 9. МАЈ: Рак се преиспитује,  Ваги добар дан за посао, Водолија се упушта у флерт, или тајну везу

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitate horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletnijuu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sekstil između Meseca u Blizancima i Neptuna, podstiče vašu inspiraciju i motivaciju u nekoj kreativnoj delatnosti, a aspekt sa vašim vladaocem Marsom, najavljuje poznanstvo sa atraktivnom osobom na sportskoj tribini. Oprez u saobraćaju.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašeno polje posla donosi vam mogućnost dogovora o novim aranžmanima, a Mesec u Blizancima odlazak na kraći put. Partner ne može da sakrije ljubomoru, što nepovoljno utiče na komunikaciju s njim. Čuvajte se povreda u kući.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem astrološkom polju ličnosti blizu Jupitera čini vas popularnim i rado viđenim u društvu suprotnog pola, a sekstil sa Neptunom donosi vam flert sa dve podjednako zanimljive osobe. Izbegavajte masnu hranu.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Preko vašeg 11. astrološkog polja prelazi vaš vladalac Mesec, što samo pojačava vašu intuiciju ali i potrebu za preispitivanjem situacija koje nisu toliko važne. Očekuje vas susret sa Ribama. Promenljivo raspoloženje.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u polju društvenog života pravi konjukciju sa Jupiterom, donoseći vam susret sa zauzetom osobom, kojoj ćete se mnogo dopasti. Napet aspekt sa Marsom, nagoveštava mogućnost odlaska na put sa bračnim partnerom. Više šetajte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Zahvaljujući poziciji Meseca u polju karijere, ishod dogovora o novom poslovnom aranžmanu sa strancima može biti sjajan. Aspekti vladalaca partnerskih odnosa, nagoveštavaju zaljubljivanje u osobu koja će vas očarati. Oprez za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Naglašeno deveto polje donosi vam susret sa zanimljivom osobom, na kraćem putu ili predavanju. Uspešan dogovor sa strancima ili odlazak na stručno usavršavanje. Jedan Ovan privlači vašu pažnju. Više se odmarajte.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u trigonu sa vašim vladaocem, retrogradnim Plutonom, simbolom harizme, moći i novca, nagoveštava strastveni susret sa osobom koja je vrlo uspešna u svojoj profesiji. Partner vam sprema iznenađenje, ako ste u dužoj vezi.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Harmonični aspekti vaših vladalaca Jupitera i Neptuna, donosi vam uvećanje zarade ako se bavite uslužnim ili delatnostima u vezi sa pisanjem i kraćim putovanjima. Lav misli na vas. Unosite više vitamina.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom u Blizancima koji prelazi preko Jupitera, sreća se danas osmehuje umetnicima i sportistima. Uprkos tome što ste pretrpani obavezama, uspećete sve da završite. Susret sa harizmatičnom osobom koju poznajete preko posla.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca preko Blizanaca, pod uticajem Plutona iz vašeg znaka, nagoveštava flert ili tajnu vezu sa nekim vazdušnim znakom. Pravi je trenutak za dogovore o novim aranžmanima sa strancima. Alergija.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Harmonični aspekti Meseca u Blizancima sa vašim vladaocima Neptunom i Jupiterom, podstiču umetničku inspiraciju ali i motivaciju u sportu. Stara simpatija želi da nekako pridobije vašu pažnju. Promenite način ishrane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)