"KO ĆE DA PLATI PIVO DA MU KAŽEM ISTINU?" Oglasile se komšije osumnjičenog za ubistvo male Danke, izneli šokantne tvrdnje o njegovom ocu

Novosti online

25. 04. 2024. u 10:41

DUŠAN Janković, otac Srđana Jankovića, osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, iskoristio je pravo da u VJT u Zaječaru pred tužiocem ne iznese svoj iskaz o slučaju ubistva Danke Ilić u kome je drugoosumnjičeni njegov sin Srđan.

КО ЋЕ ДА ПЛАТИ ПИВО ДА МУ КАЖЕМ ИСТИНУ? Огласиле се комшије осумњиченог за убиство мале Данке, изнели шокантне тврдње о његовом оцу

Foto: Društvene mreže

On je, kao i majka Dejana Dragijevića Svetlana, juče odbio da daje izjavu u tužilaštvu.

Inače, iz sela Luka kod Bora, odakle je Srđan Janković, u VJT svedočili su i poznanici i komšije, ali i kolege Jankovića i Dragijevića. U selu još neće da se izjasne meštani šta zapravo misle o ovom misterioznom slučaju, ubistvu nedužnog deteta.

Foto: Društvene mreže

Poneki se usude da kažu za Srđana da ukoliko je stvarno učinio ovako nešto, treba da robija do kraja života, dok drugi misle da, dok se dete ne pronađe, ne može niko da se okrivi.

- Srđanov otac Dušan i dalje misli da je reč o nameštljki i da njegov sin nije kriv - kaže jedna meštanka i dodaje:

- Normalno se ponaša, dolazi u baštu svakog dana, bere travu za stoku, ali i sedi ispred seoske kafane i ispija pivo. Kao da se ne radi o malom detetu o kome roditelji ništa ne znaju. Kako je nastradalo i gde mu je telo - objašnjava komšinica.

Prema njenim rečima, Dušan se ponekad i našali.

- Pričaju kako dođe i kaže: "Ko će da plati pivo da mu kažem istinu?!" Njemu je do šale, a sina će da zaboravi i kako izgleda - kaže jedna starija starija žena iz Luke i napominje da je ovo bacilo ljagu na celo selo.

(Kurir)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona