PRVA KOMŠINICA OPISALA SVE: Šta se dešavalo na dan kada je nestala mala Danka (VIDEO)

M. Kolašinac/M. Gogić

28. 03. 2024. u 11:12

ŽIVANKA Trajković iz Banjskog polja, prva komšinica porodice Danke Ilić (2) koja je nestala pre tri dana, opisala je šta se dešavalo na dan kada je devojčica nestala.

ПРВА КОМШИНИЦА ОПИСАЛА СВЕ: Шта се дешавало на дан када је нестала мала Данка (ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Emotivno je bilo za sve nas. Za sve građane. Otac je plakao, baba, deda. Bili su jako potreseni. Majku ne poznajem, pa ne znam da li sam je videla. Ljudi su plakali, i ja sam plakala. Svima je bilo teško i žao.

Komšinica priča da porodica nestale devojčice ne živi u selu u kom je nestala, ali da deda povremeno dolazi.

- Tog dana je majka došla da izvede decu na izlet. E sad... Šta se desilo ne znam. Malo je bilo sunca, bilo je vetrovito - opisuje dan kada je nestala Danka i nastavlja:

- Došla je policija. Kada sam čula da je devojčica nestala, bila sam u čudu. Zašto tu? Kako tu? Mirno je, tiho je... Ja sam prva kuća do njih. Videli smo da u šumici ima neko, tu na njihovom delu, ali nismo na to obraćali pažnju. Radili smo naš posao koji smo radili. I nismo obratili pažnju sve dok policija nije nas pitala. Jeste, teren je nepristupačan. Ima rupa, ima svašta nešto. Neke podzemne vode, ima tu i potočić. Uopšte je nelogično gde je devojčica krenula. Neko je iz komšiluka rekao da ju je video tu ispred naših vrata. Mi tu imamo pesak, deca vole pesak. Sigurno bi ostao neki trag. Međutim, nismo našli trag. Nismo videli ništa.

Njeno svedočenje za "Novosti" pogledajte na priloženom video-snimku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024