PRONAĐEN SNIMAK NA KOM SE MOŽDA NALAZI NESTALA DANKA: Policija upravo proverava video-zapis sa kamera kuće

Novosti online

27. 03. 2024. u 13:07

DVOGODIŠNjA devojčica Danka Ilić iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje. Zbog nestanka po prvi put je aktiviran sistem "Pronađi me". Potraga je i dalje u toku.

ПРОНАЂЕН СНИМАК НА КОМ СЕ МОЖДА НАЛАЗИ НЕСТАЛА ДАНКА: Полиција управо проверава видео-запис са камера куће

Foto: M.Kolašinac

Kako prenosi Kurir, policija je pregledala da li ima sigurnosnih kamera na mestu gde je nestala devojčica. Nađena je samo na jednoj kući kamera i taj snimak je policija uzela i nastoji da pokuša da dođe do novih informacija. Taj snimak se trenutno proverava.

Po nestanku Danke, majka je bila u panici i okrenula muža. On se stvorio za samo nekoliko minuta. Oni su počeli da traže devojčicu. Pošto nisu mogli da je nađu, pozvali su policiju. Policija je brzo došla na lice mesta, shvatila ozbiljnost situacije i pozvala veći broj patrola. Kasnije su se i pripadnici Žandarmerije uključili. Takođe, pripadnici ostalih policijskih uprava su se uključili kao ispomoć u potrazi.

Jednostavno se proverava svaki podatak.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" U BANjSKOM POLjU: Sve službe okupljene ispred kuće gde je nestala mala Danka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!